Privatleasing af el- og hybridbiler

GoMore tilbyder privatleasing af et bredt udvalg af miljøvenlige biler. Du kan lease elbiler, hybridbiler og plugin hybrid fra 12-36 måneder. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 15.000 km/år. Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din bil ud og tjene penge på din bil, når du ikke selv bruger den.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af el- og hybridbiler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af elbiler og hybridbiler

Vi tilbyder løbende leasing af nye typer og modeller af både elbiler og hybridbiler. På vores leasingside finder du biler i alle kategorier fra små bybiler, rummelige stationcars og store SUV'er. Vores brede udvalg af elbiler og hybridbiler byder på mange mærker og modeller som bl.a. Tesla, Renault, Kia, Hyundai og Nissan. Udvalget indeholder rene elbiler, hybrid og plugin hybridbiler.

Ved leasing af elbiler og hybridbiler med GoMore betaler du en fast lav månedlig ydelse, hvor service, forsikring og 15.000 km/år er inkluderet.

Se mere om service og forsikring af din leasingbil

Med GoMore kan du lease en elbil eller hybridbil med levering helt ned til 2 uger. Når din aftale udløber, afleveres bilen på en FDM-station nær dig, som sikrer dig en tryg tilbagelevering. Ønsker du at lease en ny elbil eller hybridbil, er vi klar til at hjælpe.

Delevenlige elbiler og hybridbiler

Med GoMore Leasing har du mulighed for udleje din elbil eller hybridbil og gøre nabolaget lidt grønnere. På den måde kan du reducere din månedlige ydelse og hjælpe andre GoMore-medlemmer uden bil.

Læs mere om udlejning med GoMore

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore