Privatleasing af el- og hybridbiler

GoMore tilbyder privatleasing af grønne og miljøvenlige biler med alt inklusiv. Vi har et bredt udvalg af grønne og miljøvenlige leasingbiler. Du kan lease elbiler, hybridbiler og plugin hybrid i alt fra 12-36 måneder.

Se alle leasingbiler
Privatleasing > Elbiler og hybridbiler

Aktuelle tilbud på leasing af el- og hybridbiler

Se alle leasingbiler

Leasing af elbil eller hybridbrid med GoMore Leasing

Du betaler en fast lav og billig månedlig ydelse, som er inklusiv service, forsikring og 15.000 km/år. Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din bil ud og tjene penge på din bil, når du ikke selv bruger den. GoMore biludlejning giver dig mulighed for yderligere at reducere den månedlige ydelse, og dele din leasingbil med andre glade GoMore medlemmer.

Hvilke typer biler?

Vi får løbende nye typer og modeller af miljøvenlige og grønne biler. Der er biler i alle bilkategorier lige fra små bybiler, rummelige stationcars og store SUV'er. De grønne og miljøvenlige biler byder på et bredt udvalg af mange mærker og modeller som bl.a. Renault, Kia, Hyundai og Nissan. Bilerne fås både som rene elbiler, hybrid eller plugin hybridbiler. Leveringtiden er helt ned til 2 uger. Når du skal levere din bil tilbage, afleveres den på en FDM-station nær dig, som sikrer dig en professionel og tryg tilbagelevering.