Privatleasing af Polestar biler

På GoMore kan du lease den nye Polestar 2 Long Range. Det nye elbilsmærke deler teknik og teknologi med Volvo. Polestar 2 kommer med masser af udstyr og kører op til 470 kilometer på én opladning. Service og forsikring er inkluderet.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Polestar biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Privatleasing af Polestar med service og forsikring

Når du leaser en bil fra Polestar med GoMore, er service og forsikring af din leasingbil altid inkluderet. Du har 15.000 km/år inkluderet i din leasingaftale. Hvis du ønsker flere eller færre kilometer, kan du justere antallet, når du bestiller bilen. Du har også mulighed for at tilvælge vinterdæk eller anhængertræk.

Lær mere om vores service og forsikring af din leasingbil

Vi har kontrakter med forskellige længder, så du kan have bil efter behov. Med korttidsleasing (også kendt som minileasing) kan du have bil i 1-12 måneder, og på vores længere kontrakter kan du beholde bilen i 12-36 måneder. De fleste af vores leasingaftaler kommer med mulighed for opsigelse undervejs. Muligheden for opsigelse fremgår af det enkelte tilbud.

Tag et kig på vores tilbud på korttidsleasing

Grønne og delevenlige leasingbiler

Vi har et stort udvalg af el- og hybridbiler til privatleasing. Vi tilføjer løbende nye biler til vores side. Du finder blandt andet el- og hybridbiler fra Tesla, Renault, Hyundai og Nissan.

Se vores tilbud på leasing af elbiler og hybridbiler

Er du i tvivl om, hvordan du kommer godt i gang med en elbil, kan du læse vores blogindlæg med svar på ofte stillede spørgsmål til elbiler. Du er også altid velkommen til at skrive til os på leasing@gomore.dk eller ringe på 89 88 99 02.

Med GoMore Leasing kan du vælge at udleje din leasingbil, når du ikke selv bruger den. På den måde kan du reducere din månedlige ydelse, mens du bidrager til, at færre mennesker har brug for egen bil. Det er godt for både pengepungen og planeten.

Læs mere og se hvor meget du kan spare ved udlejning med GoMore

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore