Privatleasing af Opel biler

Hos GoMore har vi store og små Opel biler, der passer til alle behov. Prøv den nye og opgraderede Opel Corsa, der passer til både korte ærinder og lange ture ud af byen. Du kan også prøve Opel Crossland, som er en rummelig crossover, eller den helt store Opel Grandland, hvor du er sikret masser af plads og komfort. Hos GoMore Leasing har vi en Opel, der passer til alle.

Se alle leasingbiler
Privatleasing > Opel

Aktuelle tilbud på leasing af Opel biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af Opel biler med alt inkluderet

Når du leaser en Opel med GoMore, betaler du en fast lav månedlig ydelse, som altid inkluderer forsikring, service og 25.000 km/år. Du kan vælge flere eller færre kilometer, når du bestiller. Der er mulighed for at beholde bilen i alt fra 12-36 måneder.

Læs mere om forsikring og service af din leasingbil

Udlej din leasingbil og reducer dine udgifter

Med 25.000 km/år inkluderet i din leasingaftale er du sikret nok kilometer til eget forbrug og udlejning. Som noget særligt med GoMore Leasing har du nemlig mulighed for at udleje din leasingbil, når du ikke selv bruger den.

Når du deler din bil med andre, kan du reducere dine udgifter til bilen samtidig med at du bidrager til, at færre mennesker har behov for egen bil. Det er bedre for dig og for planeten.

Alle udlejninger er forsikrede gennem vores særlige udlejningsforsikring hos Tryg og påvirker derfor ikke din leasingforsikring. Vi godkender alle lejere manuelt med kørekortinformation og NemID inden deres første leje. Du bestemmer selv, hvornår din bil kan lejes og af hvem.

Se mere om udlejning med GoMore

Når du bestiller din leasingbil, kan du tilvælge GoMore Nøglefri. En udlejning med Nøglefri betyder, at dine lejere kan hente og aflevere bilen helt uden din hjælp.

Dine lejere dokumentere bilens stand ved at tage billeder af bilen før og efter lejeperioden. Kilometer og brændstofniveau aflæses automatisk i GoMore appen.

Se hvordan GoMore Nøglefri fungerer

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore