Privatleasing af Opel biler

Opel er en af Europas største bilproducenter og er nået lang siden de første gang startede med at producere symaskiner og cykler. Opel har altid bragt mobilitet og nye teknologier til et bredt kundegrundlag, så deres biler kan bruges af alle.

Se alle leasingbiler
Privatleasing > Opel

Aktuelle tilbud på leasing af Opel biler

Se alle leasingbiler

Leasing af Opel

Hos GoMore har vi både store og små Opel biler, da passer til alle behov. Prøv den nye og opgraderet Opel Corsa, der passer til både de lange og korte ture i byen. Du kan også prøve Opel Crossland der er rummelig crossover eller den helt store Opel Grandland, hvor du er sikret masser af plads og rummelighed. Hos GoMore har vi en Opel, der passer til alle.

Særligt for GoMore Leasing er, at du betaler en fast lav månedlig ydelse, som altid inkluderer forsikring, service og 25.000 km/år. Med 25.000 km/år er du sikret nok kilometer til både eget forbrug og udlejning, hvis du er interesseret i at udleje, når du ikke selv bruger bilen. Vælger du at udleje din leasingbil, reducerer du dine udgifter og har bil billigt samtidig med at planetens ressourcer udnyttes bedre. Som noget særligt kan du få Nøglefri teknologi i din leasingbil, så lejere afhenter og afleverer bilen via appen helt uden din hjælp. Leasingbiler er populære til udlejning.

Alt inklusiv

Ved alle tilbuddene betaler du en fast månedlig ydelse, som er inklusiv service, forsikring og 25.000 km/år. Der er mulighed for at beholde bilen i alt fra 12-36 måneder. Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din bil ud og tjene penge på din bil, når du ikke selv bruger den.