Privatleasing af Opel biler

Hos GoMore har vi store og små Opel biler, der passer til alle behov. Prøv den nye og opgraderede Opel Corsa, der passer til både korte ærinder og lange ture ud af byen. Du kan også prøve Opel Crossland, som er en rummelig crossover, eller den helt store Opel Grandland, hvor du er sikret masser af plads og komfort. Hos GoMore Leasing har vi en Opel, der passer til alle.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Opel biler

Se alle leasingbiler
opel-corsa-1-2-75-hk_GoMore

Opel Corsa 1.2 75 HK

2.900 DKK
opel-corsa_GoMore

Opel Corsa

3.100 DKK
opel-corsa-sport_GoMore

Opel Corsa Sport

3.350 DKK
opel-corsa-100-hk_GoMore

Opel Corsa 100 HK

3.550 DKK
opel-mokka_GoMore

Opel Mokka

4.500 DKK
opel-crossland-gs-line-aut_GoMore

Opel Crossland GS LINE AUT

4.700 DKK DKK 5.500
opel-mokka-edition_GoMore

Opel Mokka Edition+

5.000 DKK
opel-astra_GoMore

Opel Astra

5.000 DKK
opel-insignia-sw_GoMore

Opel Insignia SW

5.400 DKK

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Privatleasing af biler fra Opel

Hos GoMore Leasing har vi et stort udvalg af Opel, der egner sig til alle bilister. Vi har flere forskellige størrelser, så du kan lease den bil, der passer dig bedst. Tag fx et kig på en mindre Opel Corsa til kørsel i byen eller en større Opel Grandland med god plads på bagsædet.

Vores tilbud på privatleasing af Opel har forskellige kontraktlængder. Oftest er vores kontrakter fra 12 til 36 måneder og med mulighed for opsigelse i løbet af perioden. Udover de længere kontrakter har vi også forskellige muligheder inden for korttidsleasing af Opel biler.

Med korttidsleasing kan du få en fleksibel aftale på 1 til 4 måneder, en fast 4-måneders aftale eller en fleksibel aftale på 6 til 12 måneder. Vores fleksible aftaler kommer med opsigelsesmulighed undervejs. Sådan kan du nøjes med at have bil i den periode eller sæson, der passer dig bedst.

Se vores tilbud på korttidsleasing

Levering af din leasingbil fra Opel

Du kan hente vores leasingbiler fra Opel i flere forskellige byer. Afhentningsstederne har lange åbningstider i både hverdag og i weekend, så du let kan hente din leasingbil. De mulige afhentningssteder fremgår af det enkelte tilbud.

Når du har bestilt din leasingbil, bliver afhentningstidspunktet koordineret med dig. På den måde kan du hente din leasingbil på den dag og det klokkeslæt, der passer dig bedst.

Hvis du gerne vil hente din leasingbil et andet sted, så kan du skrive eller ringe til os på leasing@gomore.dk eller 89 88 99 02 for en tilpasset løsning. Hjemmelevering kan også arrangeres mod et leveringsgebyr.

Vores leveringstider er helt ned til 5 dage for flere af vores leasingbiler. Det er angivet på det enkelte leasingtilbud, hvornår bilen kan leveres.

Når din leasingaftale udløber, skal du blot aflevere bilen på et afleveringscenter nær dig. Her bliver den gennemgået af en tredjepart efter FDMs retningslinjer, som sikrer dig en uvildig tilbagelevering.

Privatleasing inklusiv service og forsikring

Ved alle vores tilbud på leasingbiler fra Opel får du en fast månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 25.000 km/år. Hvis du vælger en el- eller hybridbil fra Opel, får du 15.000 km/år med i leasingaftalen.

Forsikringen af din leasingbil omfatter ansvar- og kaskoforsikring, hvilket betyder, at forsikringen dækker eventuelle skader på din egen bil og skader forvoldt på andre personer eller andres ejendom.

Alle serviceeftersyn af din leasingbil er inkluderet i den månedlige ydelse. Du oplyser blot værkstedet om, at bilen er leaset gennem GoMore og den pågældende samarbejdspartner. Værkstedet skal sende regningen til vores samarbejdspartner (fx ALD eller LeasePlan).

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Lease en Opel og udlej bilen, når du ikke selv bruger den

Når du leaser med GoMore, kan du udleje din leasingbil og tjene penge på bilen, når du ikke selv bruger den. På den måde hjælper du med at udnytte planetens ressourcer bedre, samtidig med at du reducerer din månedlige leasingydelse.

Se mere om udlejning med GoMore

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore