Privatleasing af Fiat biler

Fiat har mere end 120 års tradition for at designe små og mellemklasse biler der er perfekt til byen men også egner så til de længere ture. Fiat skubber hele tiden til grænsen for hvad bybiler skal kunne klare og har flere gange løbet med titlen “Årets Bil i Danmark”.

Se alle leasingbiler
Privatleasing > Fiat

Aktuelle tilbud på leasing af Fiat biler

Se alle leasingbiler

Leasing af Fiat

Hos GoMore Leasing får vi løbende Fiat biler på lager. Leder du efter leasing af god bybil, så tilbyder vi den klassiske og ikoniske Fiat 500 der sikre ultimativ køreglæde og god brændstofsøkonomi.

Alt inklusiv

Ved alle tilbuddene betaler du en fast månedlig ydelse, som er inklusiv service, forsikring og 25.000 km/år. Der er mulighed for at beholde bilen i alt fra 12-36 måneder. Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din bil ud og tjene penge på din bil, når du ikke selv bruger den.

Hvilke typer biler?

GoMore Leasing byder desuden på et bredt udvalg af øvrige mærker og modeller såsom Peugeot, Citroën, Nissan, Opel, Mazda, Ford, Volvo og mange andre. Når du bestiller din leasingbil på vores side, er du hurtigt ude og køre. Leveringstiden er helt ned til 5 hverdage. Når du skal aflevere din bil, afleveres den på et afleveringscenter nær dig. Her gennemgås den af en tredjepart efter FDMs retningslinjer, som sikrer dig en professionel og tryg tilbagelevering.