Privatleasing af Tesla biler

Hos GoMore Leasing tilbyder vi et bredt udvalg af Tesla biler. Vi har både den sporty Tesla model S, den familievenlige Tesla model 3 og den store SUV Tesla model X. De kan leases i 12-36 måneder. Du betaler en fast lav og billig månedlig ydelse, som er inklusiv service, forsikring og 15.000 km/år. Du får desuden mulighed for ubegrænset opladning fra E.ON, så du nemt og hurtigt kan oplade din elbil. Som tilkøb tilbyder vi forskellige farver, fælge eller interiør. Når du skal levere din bil tilbage, afleveres den på en Applus-station nær dig. Her gennemgås den af en tredjepart efter Applus' retningslinjer, som sikrer en professionel og tryg tilbagelevering. Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din bil ud og lade den tjene penge, når du ikke bruger den. GoMore biludlejning giver dig mulighed for yderligere at reducere din månedlige ydelse, og dele din leasingbil med andre GoMore medlemmer.

GoMore Leasing får løbende nye typer og modeller af miljøvenlige og grønne biler. Der er biler i alle bilkategorier fra små bybiler, rummelige stationcars og store SUV'er. De grønne og miljøvenlige biler fås i et bredt udvalg af mærker og modeller som bl.a. Renault, Kia, Hyundai og Nissan. Vi har både rene elbiler, hybrid eller plugin hybridbiler.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Tesla biler

Se alle leasingbiler

Få besked om dette og lignende tilbud

Få besked om nye tilbud

Jeg vil gerne have besked, når denne eller lignende modeller er på lager.

Leasing nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage leasingnyhedsbreve med tilbud udviklet sammen med GoMores leasing- og forsikringspartnere. Jeg vil specielt gerne høre om følgende typer biler:

Du kan framelde dig via link i bunden af e-mailen eller ved at kontakte support@gomore.dk Læs mere om vores privatlivspolitik her.