Privatleasing af Tesla biler

Hos GoMore Leasing tilbyder vi alle Tesla biler. Vi har både den sporty Tesla model S, den familievenlige Tesla Model 3 og den rummelige SUV Tesla Model Y, som alle er kendte for deres lange rækkevidde og flotte design.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Tesla biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af Tesla

Hos GoMore kan du privatlease en Tesla i 12-36 måneder. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 15.000 km/år. Som tilkøb tilbyder vi forskellige fælge eller interiør eller flere kilometer.

En delevenlig Tesla

Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din bil ud og lade den tjene penge, når du ikke bruger den. GoMore biludlejning giver dig mulighed for yderligere at reducere din månedlige ydelse, og dele din leasingbil med andre GoMore medlemmer.

Grønne leasingbiler

GoMore Leasing får løbende nye typer og modeller af miljøvenlige biler. Der er biler i alle bilkategorier fra små bybiler, rummelige stationcars og store SUV'er. De miljøvenlige biler fås i et bredt udvalg af mærker og modeller som bl.a. Renault, Kia, Hyundai og Nissan. Vi har både rene elbiler, hybrid eller plugin hybridbiler.

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore