Lej bil af mennesker nær dig

På GoMore finder du billig biludlejning i dit nabolag. Du kan leje din nabos bil, når den ikke bliver brugt. Book billig billeje af alle typer biler, fx miljøvenlige elbiler, topudstyrede stationcars til weekendture og rummelige varebiler til flyttedagen.

Biler med GoMore Nøglefri kan låses op og hentes med vores app. På den måde kan du hente og aflevere bilen, når det passer dig uden at mødes med udlejer. Appen aflæser automatisk kilometertal og brændstofniveau og guider dig til at tage billeder af bilen før og efter lejen.

Du kan leje en bil fra 1 time til 30 dage. Vi faciliterer biludlejning i Danmark, og du har også mulighed for kørsel i udlandet. Alle udlejninger er forsikret i samarbejde med Tryg og inkluderer ansvars- og kaskoforsikring samt 24/7 vejhjælp. Det betyder, at du er godt dækket, hvis uheldet er ude. Din selvrisiko er på 5.500 kroner, og du kan vælge at reducere den til 1.500 kroner, når du booker.

Ved leje af bil på GoMore, bidrager du til en bedre udnyttelse af de eksisterende biler i byerne. Jo bedre vi bliver til at dele bil med hinanden, jo færre biler får vi behov for. På den måde kan vi reducere CO2-udledningen og trængslen på vejene og få mere plads i byerne.