Lej bil af mennesker nær dig

På GoMore finder du billig biludlejning i dit nabolag. Du kan leje din nabos bil, når den ikke bliver brugt. Book billig billeje af alle typer biler, fx miljøvenlige elbiler, topudstyrede stationcars til weekendture og rummelige varebiler til flyttedagen.

Biler med GoMore Nøglefri kan låses op og hentes med vores app. På den måde kan du hente og aflevere bilen, når det passer dig uden at mødes med udlejer. Appen aflæser automatisk kilometertal og brændstofniveau og guider dig til at tage billeder af bilen før og efter lejen.

Du kan leje en bil fra 1 time til 30 dage. Vi faciliterer biludlejning i Danmark, og du har også mulighed for kørsel i udlandet. Alle udlejninger er forsikret i samarbejde med Tryg og inkluderer ansvars- og kaskoforsikring samt 24/7 vejhjælp. Det betyder, at du er godt dækket, hvis uheldet er ude. Din selvrisiko er på 5.500 kroner, og du kan vælge at reducere den til 1.500 kroner, når du booker.

Ved leje af bil på GoMore, bidrager du til en bedre udnyttelse af de eksisterende biler i byerne. Jo bedre vi bliver til at dele bil med hinanden, jo færre biler får vi behov for. På den måde kan vi reducere CO2-udledningen og trængslen på vejene og få mere plads i byerne.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere