Privatleasing af Renault biler

GoMore Leasing tilbyder et bredt udvalg af Renault biler. Vi har små bybiler som Renault Clio, større stationcars som Renault Clio SW og SUV’er som Renault Kadjar og Renault Captur. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, og service, forsikring og 25.000 km/år er altid inkluderet.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Renault biler

Se alle leasingbiler
standard-varebil-renault-trafic-el-lign_GoMore

Standard Varebil - Renault Trafic el. lign.

5.500 DKK
lille-hatchback-vw-polo-el-lign_GoMore

Lille Hatchback - VW Polo el. lign.

5.000 DKK
renault-megane-e-tech_GoMore

Renault Megane E-Tech

4.700 DKK
lille-varebil-renault-express-el-lign_GoMore

Lille Varebil - Renault Express el. lign.

4.500 DKK
renault-captur-intens_GoMore

Renault Captur Intens

5.000 DKK
lille-stationcar-renault-clio-sw-el-lign_GoMore

Lille Stationcar - Renault Clio SW el. lign.

4.300 DKK
renault-megane-sw_GoMore

Renault Megane SW

4.200 DKK
renault-megane-e-tech_GoMore

Renault Megane E-Tech

4.000 DKK
renault-clio-intens-aut_GoMore

Renault Clio Intens AUT

3.800 DKK
renault-captur_GoMore

Renault Captur

3.600 DKK
renault-clio-intens_GoMore

Renault Clio Intens

3.300 DKK
renault-clio-zen_GoMore

Renault Clio Zen

3.200 DKK
renault-zoe-go_GoMore

Renault Zoe Go!

3.100 DKK
renault-zoe-zen_GoMore

Renault Zoe Zen

3.100 DKK
renault-clio_GoMore

Renault Clio

3.100 DKK
renault-clio-zen_GoMore

Renault Clio Zen

2.900 DKK
renault-clio_GoMore

Renault Clio

2.700 DKK
renault-twingo_GoMore

Renault Twingo

2.500 DKK

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Privatleasing af biler fra Renault

Hos GoMore Leasing har vi et stort udvalg af Renault, der egner sig til alle bilister. Vi har flere forskellige størrelser, så du kan lease den bil, der passer dig bedst. Tag fx et kig på en mindre Renault Clio til kørsel i byen eller en større Renault Megane SW med god plads på bagsædet.

Vores tilbud på privatleasing af Renault har forskellige kontraktlængder. Oftest er vores kontrakter fra 12 til 36 måneder og med mulighed for opsigelse i løbet af perioden. Udover de længere kontrakter har vi også forskellige muligheder inden for korttidsleasing af Renault biler.

Med korttidsleasing kan du få en fleksibel aftale på 1 til 4 måneder, en fast 4-måneders aftale eller en fleksibel aftale på 6 til 12 måneder. Vores fleksible aftaler kommer med opsigelsesmulighed undervejs. Sådan kan du nøjes med at have bil i den periode eller sæson, der passer dig bedst.

Se vores tilbud på korttidsleasing

Levering af din leasingbil fra Renault

Du kan hente vores leasingbiler fra Renault i flere forskellige byer. Afhentningsstederne har lange åbningstider i både hverdag og i weekend, så du let kan hente din leasingbil. De mulige afhentningssteder fremgår af det enkelte tilbud.

Når du har bestilt din leasingbil, bliver afhentningstidspunktet koordineret med dig. På den måde kan du hente din leasingbil på den dag og det klokkeslæt, der passer dig bedst.

Hvis du gerne vil hente din leasingbil et andet sted, så kan du skrive eller ringe til os på leasing@gomore.dk eller 89 88 99 02 for en tilpasset løsning. Hjemmelevering kan også arrangeres mod et leveringsgebyr.

Vores leveringstider er helt ned til 5 dage for flere af vores leasingbiler. Det er angivet på det enkelte leasingtilbud, hvornår bilen kan leveres.

Når din leasingaftale udløber, skal du blot aflevere bilen på et afleveringscenter nær dig. Her bliver den gennemgået af en tredjepart efter FDMs retningslinjer, som sikrer dig en uvildig tilbagelevering.

Privatleasing inklusiv service og forsikring

Ved alle vores tilbud på leasingbiler fra Renault får du en fast månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 25.000 km/år. Hvis du vælger en el- eller hybridbil fra Renault, får du 15.000 km/år med i leasingaftalen.

Forsikringen af din leasingbil omfatter ansvar- og kaskoforsikring, hvilket betyder, at forsikringen dækker eventuelle skader på din egen bil og skader forvoldt på andre personer eller andres ejendom.

Alle serviceeftersyn af din leasingbil er inkluderet i den månedlige ydelse. Du oplyser blot værkstedet om, at bilen er leaset gennem GoMore og den pågældende samarbejdspartner. Værkstedet skal sende regningen til vores samarbejdspartner (fx ALD eller LeasePlan).

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Lease en Renault og udlej bilen, når du ikke selv bruger den

Når du leaser med GoMore, kan du udleje din leasingbil og tjene penge på bilen, når du ikke selv bruger den. På den måde hjælper du med at udnytte planetens ressourcer bedre, samtidig med at du reducerer din månedlige leasingydelse.

Se mere om udlejning med GoMore

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore