Privatleasing af Ford biler

Hos GoMore Leasing kan du vælge mellem et udvalg af nye og brugte biler fra Ford. De brugte biler fås altid med lav udbetaling. Ved alle tilbuddene betaler du en fast månedlig ydelse, som inkluderer service og fuld forsikring.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Ford biler

Se alle leasingbiler
ford-fiesta-125hk_GoMore

Ford Fiesta 125HK

2.900 DKK
ford-fiesta_GoMore

Ford Fiesta

3.200 DKK
ford-fiesta-titanium_GoMore

Ford Fiesta Titanium

3.500 DKK
ford-focus-titanium_GoMore

Ford Focus Titanium

3.700 DKK
ford-fiesta-connected_GoMore

Ford Fiesta Connected

3.900 DKK
ford-fiesta-titanium_GoMore

Ford Fiesta Titanium

4.100 DKK
ford-focus_GoMore

Ford Focus

4.100 DKK
ford-focus-connected_GoMore

Ford Focus Connected

4.400 DKK
ford-kuga-titanium_GoMore

Ford Kuga Titanium

5.300 DKK
ford-mustang-mach-e_GoMore

Ford Mustang Mach-E

5.500 DKK
stor-stationcar-mondeo-sw-el-lign_GoMore

Stor Stationcar - Mondeo SW el. lign.

6.000 DKK
ford-transit-custom_GoMore

Ford Transit Custom

6.500 DKK
ford-kuga-titanium_GoMore

Ford Kuga Titanium

6.500 DKK
ford-mustang-mach-e-awd_GoMore

Ford Mustang Mach-E AWD

8.500 DKK

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af Ford biler

Ford er et sikkert valg angående kvalitet og god brændstoføkonomi. Hos GoMore tilbyder vi et udvalg af Ford, som egner sig til alle bilister. Vi har flere forskellige størrelser, så du kan vælge den bil, der passer dig bedst. Tag fx et kig på en mindre Ford Fiesta til bykørsel eller en større Ford Focus stationcar med god plads til de små på bagsædet.

Vores tilbud på privatleasing af Ford kommer med forskellige kontraktlængder. Oftest er vores kontrakter på 12-36 måneder med mulighed for opsigelse undervejs. Udover de lange kontrakter har vi også forskellige muligheder inden for korttidsleasing af Ford biler.

Med korttidsleasing kan du vælge en fleksibel aftale på 1-4 måneder, en fast 4-måneders aftale eller en fleksibel aftale på 6-12 måneder. De fleksible aftaler kommer med opsigelsesmulighed undervejs. På den måde kan du nøjes med at have bil i den periode eller sæson, der passer dig.

Se vores tilbud på korttidsleasing

Levering af din leasingbil fra Ford

Vores leasingbiler fra Ford kan hentes i forskellige byer. Alle afhentningssteder har lange åbningstider i hverdagene og i weekenden, så du nemt kan hente din leasingbil. Afhentningssteder fremgår af det enkelte tilbud.

Når du har bestilt din leasingbil, vil afhentningstidspunktet blive aftalt med dig. På den måde kan du afhente din leasingbil, når det passer dig bedst.

Hvis du ønsker at hente din leasingbil et andet sted end angivet på tilbuddet, så kan du skrive eller ringe til os på leasing@gomore.dk eller 89 88 99 02 for en løsning, der passer til dig. Hjemmelevering arrangeres også mod merbetaling.

Leveringstiden er helt ned til 5 dage for flere biler. Det fremgår af det enkelte leasingtilbud, hvornår bilen kan leveres.

Når din aftale udløber, afleveres bilen på et afleveringscenter nær dig. Her gennemgås den af en tredjepart efter FDM's retningslinjer, som sikrer dig en tryg tilbagelevering.

Service og forsikring inkluderet

Ved alle tilbud på leasingbiler fra Ford betaler du en fast månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 15.000-25.000 km/år. Vælger du en el- eller hybrid bil fra Ford, følger der 15.000 km/år med i leasingaftalen.

Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring, hvilket betyder, at den dækker skader på egen bil samt skader forvoldt på andre personer eller andres ejendom.

Alle serviceeftersyn af din leasingbil er inkluderet i din månedlige ydelse. Du skal blot oplyse værkstedet om, at bilen er leaset gennem GoMore og vores samarbejdspartner. Værkstedet skal sende regningen til vores samarbejdspartner (fx ALD eller LeasePlan).

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Lease en Ford og del bilen, når du ikke selv bruger den

Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din leasingbil ud og tjene penge på bilen, når du ikke selv bruger den. På den måde udnytter du planetens ressourcer bedre, samtidig med at du reducerer den månedlige ydelse.

Se mere om udlejning med GoMore

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore