Privatleasing af Nissan biler

Nissan forsøger konstant at optimere produktudvikling og levere moderne og nytænkende teknologi. Med en bred vifte af forskellige bilmodeller kan du nå et helt nyt niveau af spænding, sjov og tilgængelighed, hvor du samtidig er sikret en pålidelig køreoplevelse. Der er en Nissan bil til alle.

Se alle leasingbiler
Privatleasing > Nissan

Aktuelle tilbud på leasing af Nissan biler

Se alle leasingbiler

Leasing af Nissan med GoMore Leasing

Vi tilføjer hele tiden nye Nissan privatleasingtilbud til siden, så du altid vil finde de nyeste tilbud på biler i forskellige størrelser til gode priser. Prøv den miljøvenlig og elektriske Nissan Leaf, eller den populære Nissan Qashqai, der i fler år har ligget nr. 1 som danskernes mest foretrukne SUV

Med GoMore Leasing er du sikret en lav udbetaling og en fast månedlig ydelse, der inkluderer service og forsikring og 25.000 km/år. Du bestemmer selv hvor længe, du vil beholde bilen i 12-36 måneder. Du får mange kilometer med fra start og kan tilkøbe ekstra kilometer til 0,80 kr. Når du ikke selv bruger bilen, kan du udleje den og reducerer dine udgifter til din leasingaftale. Det er godt for miljøet, trængslen og din økonomi.

Alt inklusiv

Ved alle tilbuddene betaler du en fast månedlig ydelse, som er inklusiv service, forsikring og 25.000 km/år. Der er mulighed for at beholde bilen i alt fra 12-36 måneder. Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din bil ud og tjene penge på din bil, når du ikke selv bruger den.