Privatleasing af Nissan biler

Nissan forsøger altid at optimere produktudvikling og levere moderne og nytænkende kvalitet. Med et bred udvalg af forskellige modeller kan du vælge den bil, der passer dig bedst. Vi tilføjer hele tiden nye Nissan leasingtilbud til siden, så du kan finde de nyeste biler. Prøv den elektriske Nissan Leaf eller den populære Nissan Qashqai, der i flere år har ligget nr. 1 som danskernes mest foretrukne SUV.

Se alle leasingbiler
Privatleasing > Nissan

Aktuelle tilbud på leasing af Nissan biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af Nissan

Når du leaser en GoMore leasingbil fra Nissan, betaler du en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 25.000 km/år. Der er mulighed for at beholde bilen i alt fra 12-36 måneder.

Leveringstiden er helt ned til 5 dage for nogle biler. Når din aftale udløber, afleveres bilen på et afleveringscenter nær dig. Her gennemgås den af en tredjepart efter FDM's retningslinjer, som sikrer dig en tryg tilbagelevering.

GoMore Leasing byder desuden på et bredt udvalg af øvrige mærker som fx Tesla, Peugeot, Renault, Citroën, Hyundai, Opel, Ford, Skoda, Seat, Volvo og mange andre.

Lease en Nissan og del bilen, når du ikke selv bruger den

Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du udleje din leasingbil og tjene penge på bilen, når du ikke selv bruger den. På den måde udnytter du planetens ressourcer bedre, mens du samtidig reducerer din månedlige ydelse.

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore