Privatleasing af Nissan biler

Nissan forsøger altid at optimere produktudvikling og levere moderne og nytænkende kvalitet. Med et bred udvalg af forskellige modeller kan du vælge den bil, der passer dig bedst. Vi tilføjer hele tiden nye Nissan leasingtilbud til siden, så du kan finde de nyeste biler. Prøv den elektriske Nissan Leaf eller den populære Nissan Qashqai, der i flere år har ligget nr. 1 som danskernes mest foretrukne SUV.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Nissan biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Privatleasing af biler fra Nissan

Hos GoMore Leasing har vi et stort udvalg af Nissan, der egner sig til alle bilister. Vi har flere forskellige størrelser, så du kan lease den bil, der passer dig bedst. Tag fx et kig på en Nissan Qashqai med god plads på bagsædet.

Vores tilbud på privatleasing af Nissan har forskellige kontraktlængder. Oftest er vores kontrakter fra 12 til 36 måneder og med mulighed for opsigelse i løbet af perioden. Udover de længere kontrakter har vi også forskellige muligheder inden for korttidsleasing af Nissan biler.

Med korttidsleasing kan du få en fleksibel aftale på 1 til 4 måneder, en fast 4-måneders aftale eller en fleksibel aftale på 6 til 12 måneder. Vores fleksible aftaler kommer med opsigelsesmulighed undervejs. Sådan kan du nøjes med at have bil i den periode eller sæson, der passer dig bedst.

Se vores tilbud på korttidsleasing

Levering af din leasingbil fra Nissan

Du kan hente vores leasingbiler fra Nissan i flere forskellige byer. Afhentningsstederne har lange åbningstider i både hverdag og i weekend, så du let kan hente din leasingbil. De mulige afhentningssteder fremgår af det enkelte tilbud.

Når du har bestilt din leasingbil, bliver afhentningstidspunktet koordineret med dig. På den måde kan du hente din leasingbil på den dag og det klokkeslæt, der passer dig bedst.

Hvis du gerne vil hente din leasingbil et andet sted, så kan du skrive eller ringe til os på leasing@gomore.dk eller 89 88 99 02 for en tilpasset løsning. Hjemmelevering kan også arrangeres mod et leveringsgebyr.

Vores leveringstider er helt ned til 5 dage for flere af vores leasingbiler. Det er angivet på det enkelte leasingtilbud, hvornår bilen kan leveres.

Når din leasingaftale udløber, skal du blot aflevere bilen på et afleveringscenter nær dig. Her bliver den gennemgået af en tredjepart efter FDMs retningslinjer, som sikrer dig en uvildig tilbagelevering.

Privatleasing inklusiv service og forsikring

Ved alle vores tilbud på leasingbiler fra Nissan får du en fast månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 25.000 km/år. Hvis du vælger en el- eller hybridbil fra Nissan, får du 15.000 km/år med i leasingaftalen.

Forsikringen af din leasingbil omfatter ansvar- og kaskoforsikring, hvilket betyder, at forsikringen dækker eventuelle skader på din egen bil og skader forvoldt på andre personer eller andres ejendom.

Alle serviceeftersyn af din leasingbil er inkluderet i den månedlige ydelse. Du oplyser blot værkstedet om, at bilen er leaset gennem GoMore og den pågældende samarbejdspartner. Værkstedet skal sende regningen til vores samarbejdspartner (fx ALD eller LeasePlan).

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Lease en Nissan og udlej bilen, når du ikke selv bruger den

Når du leaser med GoMore, kan du udleje din leasingbil og tjene penge på bilen, når du ikke selv bruger den. På den måde hjælper du med at udnytte planetens ressourcer bedre, samtidig med at du reducerer din månedlige leasingydelse.

Se mere om udlejning med GoMore

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore