Privatleasing af Hyundai biler

Hyundai kendetegnes ved moderne biler med konkurrencedygtige priser, der aldrig går på kompromis med innovation og kvalitet. Deres høje kvalitet kendetegnes b.la. ved deres fabriksgaranti, der er blandt de bedste i bilbranchen. Med en bil fra Hyundai er du altid garanteret 5 års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Hyundai biler

Se alle leasingbiler
hyundai-i10_GoMore

Hyundai i10

2.600 DKK
hyundai-i10-essential_GoMore

Hyundai i10 Essential

2.600 DKK
hyundai-i10-essential-aut_GoMore

Hyundai i10 Essential AUT

2.900 DKK
hyundai-i20-essential_GoMore

Hyundai i20 Essential

2.900 DKK
hyundai-i10_GoMore

Hyundai i10

3.300 DKK
hyundai-i20-essential-aut_GoMore

Hyundai i20 Essential AUT

3.300 DKK
hyundai-i10-aut_GoMore

Hyundai i10 AUT

3.500 DKK
hyundai-i10-advanced_GoMore

Hyundai i10 Advanced

3.600 DKK
hyundai-i20-light-and-vision-aut_GoMore

Hyundai i20 Light and Vision AUT.

3.600 DKK
hyundai-ioniq-phev_GoMore

Hyundai IONIQ PHEV

4.300 DKK
hyundai-i30-hatchback_GoMore

Hyundai i30 hatchback

4.700 DKK
hyundai-i30-sw-essential_GoMore

Hyundai i30 SW Essential

4.800 DKK
hyundai-kona-ev_GoMore

Hyundai Kona EV

5.500 DKK

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af Hyundai biler

Hos GoMore Leasing har vi et stort udvalg af Hyundai, der egner sig til alle bilister. Vi har flere forskellige størrelser, så du kan vælge den bil, der passer dig bedst. Tag fx et kig på en mindre Hyundai i10 til bykørsel eller en større Hyundai i30 stationcar med god plads til de små på bagsædet.

Vores tilbud på privatleasing af Hyundai har forskellige kontraktlængder. Oftest er vores kontrakter fra 12 til 36 måneder og med mulighed for opsigelse i løbet af perioden. Udover de længere kontrakter har vi også forskellige muligheder inden for korttidsleasing af Hyundai biler.

Med korttidsleasing kan du få en fleksibel aftale på 1 til 4 måneder, en fast 4-måneders aftale eller en fleksibel aftale på 6 til 12 måneder. Vores fleksible aftaler kommer med opsigelsesmulighed undervejs. Sådan kan du nøjes med at have bil i den periode eller sæson, der passer dig bedst.

Se vores tilbud på korttidsleasing

Levering af din leasingbil fra Hyundai

Du kan hente vores leasingbiler fra Hyundai i flere forskellige byer. Afhentningsstederne har lange åbningstider i både hverdag og i weekend, så du let kan afhente din leasingbil. De mulige afhentningssteder fremgår af det enkelte tilbud.

Efter du har bestilt din leasingbil, bliver afhentningstidspunktet koordineret med dig. På den måde kan du hente din leasingbil på den dag og det klokkeslæt, der passer dig bedst.

Hvis du vil hente din leasingbil et andet sted, så kan du skrive eller ringe til os på leasing@gomore.dk eller 89 88 99 02 for en tilpasset løsning. Hjemmelevering kan også arrangeres mod merbetaling.

Vores leveringstider er helt ned til 5 dage for flere af vores leasingbiler fra Hyundai. Det er angivet på det enkelte leasingtilbud, hvornår bilen kan leveres.

Når din leasingaftale udløber, skal du blot aflevere bilen på et afleveringscenter nær dig. Her bliver den gennemgået af en tredjepart efter FDMs retningslinjer, som sikrer dig en uvildig tilbagelevering.

Inklusiv service og forsikring

Ved alle vores tilbud på leasingbiler fra Hyundai får du en fast månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 25.000 km/år. Hvis du vælger en el- eller hybridbil fra Hyundai, får du 15.000 km/år med i leasingaftalen.

Forsikringen af din leasingbil omfatter ansvar- og kaskoforsikring, hvilket betyder, at forsikringen dækker eventuelle skader på din egen bil og skader forvoldt på andre personer eller andres ejendom.

Alle serviceeftersyn af din leasingbil er inkluderet i den månedlige ydelse. Du oplyser blot værkstedet om, at bilen er leaset gennem GoMore og den pågældende samarbejdspartner. Værkstedet skal sende regningen til vores samarbejdspartner (fx ALD eller LeasePlan).

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Lease en Hyundai og udlej bilen, når du ikke selv bruger den

Når du leaser med GoMore, kan du udleje din leasingbil og tjene penge på bilen, når du ikke selv bruger den. På den måde hjælper du med at udnytte planetens ressourcer bedre, samtidig med at du reducerer din månedlige leasingydelse.

Se mere om udlejning med GoMore

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore