Privatleasing af BMW biler

Hos GoMore tilbyder vi løbende leasing af BMW biler. BMW er et ikonisk brand, der leverer luksuriøse biler i høj kvalitet og med innovative løsninger. BMW er kendt for en gode køreoplevelse og har en bred vifte af biltyper, bl.a. hatchback, sedan, SUV, cabriolet og grønne el- og hybridbiler. Det tyske mærke har eksisteret siden 1916, og fronten på bilerne kendes tydeligt på den to-delte grill.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af BMW biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Fleksibel leasingaftale på BMW

Når du leaser en bil hos GoMore, kan du indgå en leasingaftale på alt fra 1-36 måneder. Som noget særligt, når du leaser gennem GoMore, kan du leje din bil ud på vores udlejningsplatform. På den måde kan du være med til at reducere de månedlige omkostninger. Vi får løbende nye tilbud på BMW, og som altid er service og ansvar- og kaskoforsikring med i din aftale.

Som udgangspunkt skriver du kontrakt for 36 måneder, men du kan altid opsige leasingaftalen efter 11 måneder med en måneds opsigelse.

Læs mere om kontraktlængde og bindingsperiode

Korttidsleasing uden udbetaling

Med korttidsleasing hos GoMore får du en bil i en kort periode fra 1 måned. Vi tilbyder fleksible kontrakter på 1-4 og 6-12 måneder og faste 4 måneders kontrakter. Service og forsikring er inkluderet i din månedlige ydelse, og bilerne fås altid uden udbetaling.

Med GoMore kan du derfor få en BMW bil til en fast lav månedlig ydelse uden udbetaling. Når leasingaftalen udløber, skal du blot aflevere bilen igen. Hvis du har brug for en ny bil, står vi klar til at hjælpe dig med en ny leasingaftale efterfølgende.

Se mere om korttidsleasing med GoMore

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore