Tjen en ekstra indkomst ved at dele din bil

Lej din bil ud, når du ikke bruger den. Del på dine betingelser med fuld kontrol over priser, hvornår den kan lejes og af hvem.

Lad din bil betale for sig selv

Vi giver dig værktøjer som dynamisk prissætning og muligheden for at tilbyde tillægsydelser, så du kan maksimere din indtjening med et minimum af besvær.

Behold selv 80% af din indtjening

Resten betaler for kaskoforsikring, vejhjælp og kundeservice.

Overvej at opbygge en forretning

Nogle bilejere deler flere biler på GoMore. Vi giver dem de bedste værktøjer og ekspertise til at udvikle deres delebilsforretning.

Del din bil i tre nemme trin

1

Opret din bil gratis

Udfyld et par simple oplysninger om dig og dit køretøj, upload nogle billeder, og bestem, hvordan og hvornår du vil dele. Det tager kun 5 minutter, og så er din bil klar til første udlejning.

2

Del din bil uden besvær

Opgrader din bil med vores GoMore Nøglefri-teknologi, og del den sikkert, selv når du ikke er hjemme. Lejerne kan nemt lokalisere din bil og hente den ved hjælp af vores app.

Vil du ikke have Nøglefri? Intet problem, du kan bare møde vores søde medlemmer personligt, introducere dem til din bil og give dem nøglen.

3

Begynd at tjene penge

24 timer efter at en leje er afsluttet, overføres din indtjening automatisk til din GoMore-konto. Du vil automatisk blive refunderet for fx brændstof og kilometerpenge.

Forsikring inkluderet

Under alle udlejninger er din bil dækket af vores omfattende forsikring, herunder vejhjælp døgnet rundt.

Læs mere om forsikring
GoMore ved privat billeje

Alle lejere screenes for sikkerhed

Vi bekræfter alle medlemmers kørekort og identitet, før de kan leje en bil. Når lejen er slut, kan de give dig en vurdering, og du kan give dem en vurdering.

Få flere bookinger med GoMore Nøglefri

Lad lejerne finde og hente din bil med GoMore-appen. Nøglefri biler bookes i gennemsnit fem gange mere end ikke-Nøglefri biler.

Læs mere om GoMore Nøglefri

Et dedikeret support team

Du kan ringe eller skrive til vores support team, hvis du har problemer før, under eller efter en leje.

Du kan endda lease hos os

Lease en bil og del den, når du ikke bruger den. Vælg mellem et stort udvalg af modeller og kontraktlængder.

Se vores leasingtilbud
Leasing car

Tag ikke bare vores ord for gode varer

(Tag Lines)

Line

Vores bil er gået fra at være en udgift til en indtægtskilde. Vi bruger den sjældent, men med små børn kan vi ikke undvære den. Vi lejer den ud så mange gange, at den dækker alle vores ture til mekanikeren.

Line, Medlem siden 2020

Deler sin Opel Astra

Ofte stillede spørgsmål

Vi understøtter et stort udvalg af biler på GoMore. De vigtigste krav er, at din bil er mindre end 15 år gammel og har en nybilsværdi på mindre end DKK 2.000.000.

Du bliver betalt 24 timer efter, at en leje er afsluttet. Din indtjening overføres automatisk til din GoMore-konto, og du kan derefter overføre pengene direkte til din bankkonto. Ekstra omkostninger som fx brændstof eller overskydende kilometertal vil normalt blive refunderet til din konto 4 dage efter, at en leje er afsluttet.

For ikke-elektriske køretøjer er lejerne ansvarlige for udgifterne til brændstof og vil blive opkrævet eller refunderet i overensstemmelse hermed. For elektriske køretøjer kan du indstille dine egne opladningspræferencer og beslutte, hvem der skal betale for hvad.

Hver leje omfatter et fast antal kilometer pr. dag plus eventuelle ekstra kilometer, der købes under bookingen. Hvis bilen returneres og har kørt mere end det inkluderede antal kilometer, vil du modtage en ekstra kompensation.

Lejeren er ansvarlig for at betale eventuelle bøder eller andre gebyrer, der opstår i lejeperioden.

GoMore leverer en omfattende forsikring sammen med vores forsikringspartner Tryg. Det vil sige, at din bil er dækket, hvis uheldet er ude under udlejning.

Læs mere om forsikring

GoMore Nøglefri-teknologi gør det muligt for lejere at finde og hente din bil ved hjælp af GoMore appen, hvilket betyder, at du ikke behøver at være til stede, når din bil lejes ud. En uddannet mekaniker installerer en lille fysisk enhed diskret inde i din bil eller opretter en digital forbindelse til bilens software.

Læs mere om GoMore Nøglefri

Ja, erhvervsudlejere med en registreret virksomhed kan udleje på GoMore. Du skal selv sørge for fuld ansvarsforsikring og kaskoforsikring samt vejhjælp døgnet rundt. Erhvervsudlejere beholder 87.5% af deres indtjening.

Læs vores forsikringsbetingelser

Selvfølgelig, hvis ejeren tillader det!
Er hunde tilladt?