Sådan virker vores leasing

Den bedste måde at have bil på. Del hvis du vil.

Illustration
En bil på den nemme måde

En bil på den nemme måde

Få en ny bil til en fast månedlig pris med service og forsikring inkluderet. Vælg den bil og kontraktlængde, der passer dig. Tilvælg vinterdæk, anhængertræk eller justér km, hvis du har behov.

Udlej din bil og dæk dine udgifter

Du kan vælge at udleje din GoMore leasingbil, når du ikke bruger den. Brug vores lille lommeregner og beregn, hvad din næste bil kan koste om måneden.

Bilen kan leveres med Nøglefri teknologi, så den kan udlejes og låses op med appen uden personlig overdragelse af nøgler. Nøglefri biler bliver i gennemsnit udlejet fem gange så meget som ikke-Nøglefri biler.

Aflever bilen, når du er færdig med den

Aflever bilen, når du er færdig med den

Med leasing slipper du for besværet med at købe og sælge en bil. Når din leasingkontrakt udløber, skal du blot levere bilen tilbage. Og har du brug for en ny bil, er vi klar til at hjælpe.

Flere spørgsmål?

Du kan altid skrive til os på leasing@gomore.dk eller ringe til os på +45 89 88 99 02

GoMore Nøglefri er en teknologi, der kan aktiveres i din bil og gør det muligt at udleje uden selv at være til stede. Lejer afhenter og afleverer bilen helt uden din hjælp via GoMore appen. Du bestemmer, hvornår bilen kan lejes og af hvem. Der er stor efterspørgsel på biler med Nøglefri, og de får fem gange så mange bookinger som biler uden funktionen.

Læs mere

Hvis du får brug for vejhjælp i din leasingperiode, skal du undersøge om du har tilkøbt vejhjælp i din leasingaftale. Det fremgår af dit forsikringscertifikat eller forsikringspolice, som du har modtaget ved leasingperiodens start. Har du tilkøbt vejhjælp, vil kontaktoplysningerne fremgå af dit forsikringscertifikatet eller police.

Læs mere

For at fremme deling af ressourcer har Danmark indført et skattemæssigt fradrag for borgere, der udlejer deres bil. Du kan enten anvende et bundfradrag for udlejning af bil eller det såkaldte regnskabsmæssige fradrag. Du bestemmer selv, hvilken fradragsmodel du ønsker at anvende.

Læs mere

Med GoMore Leasing er forsikring altid inkluderet i prisen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring. Forsikringen til din bil tegnes automatisk, når du indgår en leasingaftale gennem GoMore. Du betaler ikke ekstra, hvis du ikke er elitebilist, og du skal ikke dokumentere tidligere skadefri kørsel.

Læs mere

Ved leasing af nye og brugte biler i 6-12 og 12-36 måneder må hele husstanden bruge bilen, selvom de ikke står i kontrakten. Bilen må også lejlighedsvist udlånes til familie og venner, og må som noget særligt udlejes til via GoMore.

Ved korttidsleasing i 1-4 måneder er det kun personen på aftalen, der må føre bilen. Du kan tilkøbe ekstra fører for DKK 250 pr. måned.

Læs mere

Når du har valgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til tilvalg og bestilling”. Her får du mulighed for en række tilvalg som fx vinterdæk eller Nøglefri og du kan justere kilometer, så det passer til dit behov.

Læs mere

Der er som udgangspunkt 25.000 km/år inkluderet i din leasingaftale, når du leaser en bil gennem GoMore. El- og pluginbiler kommer som standard med 15.000 km/år. Når du bestiller, er der mulighed for at vælge flere eller færre kilometer, så det passer til dit behov.

Læs mere

Når du leaser en bil fra GoMore følger der en service- og vedligeholdelsesaftale med og alle serviceeftersyn er inkluderet i prisen. Når din bil skal til service, bestiller du blot tid hos et autoriseret mærkeværksted nær dig. Vi anbefaler, at du vælger det værksted hvor du afhentede bilen.

Læs mere

På GoMore kan du lease en bil fra 1 til 36 måneder. Leasing- og bindingsperioden afhænger af, om du ønsker at lease en ny eller brugt bil eller korttidslease. 12-36 måneders aftaler kan opsiges efter 11 måneder, med løbende måned + en måneds opsigelse.

Læs mere

Når du leaser en brugt bil på GoMore, betaler du en lav udbetaling og intet depositum. Konceptet ligner på alle måder vores almindelige leasingkoncept. Forskellen er blot, at bilen har været leaset før, og at du ikke betaler noget depositum og kun betaler en endnu lavere udbetaling end normalt. Bilerne er klargjorte, men kan fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen.

Læs mere

Med korttidsleasing hos GoMore kan du have bil i en kort periode fra 1 måned. Vi har fleksible kontrakter på 1-4 eller 6-12 måneder og faste 4 måneders kontrakter. Service og forsikring er inkluderet i din månedlige ydelse, og bilerne fås altid uden udbetaling.

Læs mere

Skal du have solgt din bil og er i tvivl om hvor du skal starte, kan GoMore hjælpe dig med at få en uforpligtende bilvurdering. I samarbejde med Solgt.com, hjælper GoMore dig med alt det administrative arbejde, der er ved at sælge din brugte bil til en forhandler. Med vores partners online prisrobot udfylder du nogle få informationer om din bil og indenfor 24 timer modtager du en prisvurdering af din bil. Det er gratis og uforpligtende at få bilen vurderet, inspiceret og solgt. På den måde undgår du uforudsete udgifter og spild af tid.

Læs mere

Når du leaser en el- eller plugin-hybridbil igennem GoMore sørger Clever for opladning – så du er fri til at køre, hvor du vil, når du vil. Med Clever kan du lade ude på Clevers offentlige ladenetværk, eller på en ladeboks hjemme hos dig selv, hvis du vælger denne løsning. Bliv klogere på Clevers abonnementer, hvordan du bestiller og hvilken mulighed Clever tilbyder, så du kan oplade din bil intelligent.

Læs mere

Alle leasingbiler leveres på sommerdæk og vinterdæk kan tilkøbes ved bestilling. Vinterdæk er et tilvalg, da vinterdæk ikke er lovkrav i Danmark. Vi anbefaler, at du tilkøber vinterdæk, da vinterdæk har et bedre vejgreb, når vejret skifter og temperaturen falder.

Når du vælger vinterdæk gennem GoMore er alle dækskift inkluderet i prisen, og du får opbevaret dine sommer- og vinterdæk i den periode, de ikke bliver brugt. Du får monteret vinterdæk på bilens eksisterende fælge, og bilen skal tilbageleveres på sommerdæk. Vinterdækkene monteres på din hjemmeadresse eller arbejdsplads, så du ikke skal bruge tid på at køre på værksted og få dem skiftet. Vi kommer til dig, hvor og hvornår det passer.

Læs mere

Læs mere i vores FAQ
Brands og typer af leasingbiler