Privatleasing af Seat biler

Find et bredt sortiment af Seats bedst sælgende modeller hos GoMore Leasing. Vi har forskellige udstyrsvarianter til skarpe priser og udvider hele tiden udvalget.

Se alle leasingbiler
Privatleasing > Seat

Aktuelle tilbud på leasing af Seat biler

Se alle leasingbiler

Leasing af Seat

Prøv den sporty SUV Seat Ateca, den luksuriøse 7-personers Seat Tarraco, den velskabte Seat Arona eller den cool Seat Ibiza, som er en sand favorit. Uanset hvilken model du vælger, får du en kvalitetsbil med lækre detaljer og skarpt design. Vi tilbyder gode tilkøbsmuligheder som vinterdæk, anhængertræk eller glasforsikring, så det er nemt og bekvemt for dig. Med bilen følger mobilitetgaranti, der sikrer dig gratis assistance 24/7, hvis du får brug for vejhjælp i løbet af leasingperioden.

Særligt for GoMore Leasing er, at du betaler en fast lav månedlig ydelse, som altid inkluderer forsikring, service og 25.000 km/år. Med 25.000 km/år er du sikret nok kilometer til både eget forbrug og udlejning, hvis du er interesseret i at udleje, når du ikke selv bruger bilen. Vælger du at udleje din leasingbil, reducerer du dine udgifter og har bil billigt samtidig med at planetens ressourcer udnyttes bedre. Som noget særligt kan du få Nøglefri teknologi i din leasingbil, så lejere afhenter og afleverer bilen via appen helt uden din hjælp. Leasingbiler er populære til udlejning.