Privatleasing af Kia biler

Vi tilføjer løbende forskellige KIA biler til privatleasing. KIAs biler er af høj kvalitet, og det har de bevist ved at vinde den amerikanske kvalitetsundersøgelse fra J.D. Powers to år træk. KIA Niro blev Danmarks mest solgte plugin hybridbil i 2018. Vi får løbende nye konventionelle biler og grønne el- og plug-in hybridbiler fra KIA.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Kia biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Lease og udlej med GoMore

Med GoMore Leasing er service, forsikring og 25.000 km/år altid inkluderet i din leasingaftale. Ved el- og hybridbiler får du i stedet 15.000 km/år.

Når du ikke selv bruger din leasingbil, kan du dele bilen på vores udlejningsplatform. Ved at udleje din leasingbil hjælper du med at reducere andre menneskers behov for at eje bil samtidig med at du får hjælp til at dække dine udgifter til bilen.

Se mere om udlejning af din leasingbil på GoMore

Grønne leasingbiler

KIA leverer et bredt felt af miljøvenlige biler med Kia Niro PHEV i spidsen som Danmarks mest solgte plugin hybridbil. Vi har løbende tilbud på både plugin og rene elbiler, som du kan have i op til 36 måneder. Efter 12 måneder kan leasingaftalen opsiges med én måned + løbende måned i opsigelse. Du kan derfor nemt komme over i en ny bil, hvis dine behov ændrer sig undervejs.

Læs mere om kontraktlængde og bindingsperiode eller se vores udvalg af miljøvenlige leasingbiler

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore