GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

  • Udlej bilen på GoMore og reducer dine udgifter
  • Vær med til at udnytte planetens ressourcer bedre
  • Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service

Opel Corsa 75 HK

3.000 DKK per måned 3.100 DKK
Nøglefri

12-36 måneder · 25.000 km/år

Udbetaling DKK 5.000

Opel Corsa Sport 75 HK

Vil du være den første til at høre om nye tilbud?

Få besked så snart vi tilføjer flere biler

Leasingblog

Nem og billig leasing med GoMore

GoMore Leasing gør det nemt og fleksibelt at have bil. Vi har tilbud på leasing af biler i alle kategorier og til alle behov. På den måde kan du nøjes med at have bil i den periode, der passer dig og dine behov.

Når du leaser med GoMore, er service og forsikring altid inkluderet i prisen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om regningen, når din bil skal til service. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring.

Vi har et stort udvalg af tilbud på privatleasing. Hvis du er på udkig efter en el- eller hybridbil, en bil med automatgear eller en lille bybil der er nem at parkere, har vi et godt leasingtilbud. Er prisen afgørende, kan du vælge en brugt bil med lav udbetaling og uden depositum. Hvis du kun har brug for bil i en kort periode, kan du vælge en bil, der kan korttidsleases fra én måned ad gangen.

Alle tilbud kan tilpasses med tilvalg af vinterdæk eller anhængertræk og justering af kilometer. Med GoMore Leasing får du altid den bil, der passer bedst til dig. Når dine behov ændrer sig, skal du blot levere bilen tilbage. Og har du brug for en ny leasingbil, er vi klar til at hjælpe.

Del din bil, når du ikke selv bruger den

Du kan vælge at udleje din GoMore leasingbil, når du ikke bruger den. På den måde udnytter du planetens ressourcer bedre samtidig med, at du reducerer den månedlige ydelse.

På GoMore kan du trygt udleje din bil. Alle lejeaftaler er forsikret gennem vores særlige udlejningsforsikring hos Tryg. Forsikringen omfatter kasko- og ansvarsforsikring samt 24/7 vejhjælp. Du er derfor fuldt forsikret, når bilen lejes ud, og du bestemmer altid selv, hvornår din bil kan lejes og af hvem. Vi verificerer alle lejeres kørekort og identitet før deres første leje på GoMore.

Mange af vores leasingbiler kan deles med GoMore Nøglefri. En udlejning med GoMore Nøglefri betyder, at dine lejere kan hente og aflevere din bil via GoMore appen - helt uden personlig overdragelse af nøgler.

Der er stor efterspørgsel på biler med Nøglefri, og de får fem gange så mange bookinger som biler uden funktionen. Afhængig af lokation, dagspris og ledighed, tjener en lille bil 3.000 kr. og en stor bil 5.000 kr. per måned.

GoMore betaler for installation og afinstallation af den Nøglefri enhed. Du betaler 250 kroner per måned for teknologien, som tjenes ind på én dags udlejning.

Spørgsmål og svar

GoMore Nøglefri er en teknologi, der kan aktiveres i din bil og gør det muligt at udleje uden selv at være til stede. Lejer afhenter og afleverer bilen helt uden din hjælp via GoMore appen. Du bestemmer, hvornår bilen kan lejes og af hvem. Der er stor efterspørgsel på biler med Nøglefri, og de får fem gange så mange bookinger som biler uden funktionen.

Læs mere

Hvis du får brug for vejhjælp i din leasingperiode, skal du undersøge om du har tilkøbt vejhjælp i din leasingaftale. Det fremgår af dit forsikringscertifikat eller forsikringspolice, som du har modtaget ved leasingperiodens start. Har du tilkøbt vejhjælp, vil kontaktoplysningerne fremgå af dit forsikringscertifikatet eller police.

Læs mere

For at fremme deling af ressourcer har Danmark indført et skattemæssigt fradrag for borgere, der udlejer deres bil. Du kan enten anvende et bundfradrag for udlejning af bil eller det såkaldte regnskabsmæssige fradrag. Du bestemmer selv, hvilken fradragsmodel du ønsker at anvende.

Læs mere

Med GoMore Leasing er forsikring altid inkluderet i prisen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring. Forsikringen til din bil tegnes automatisk, når du indgår en leasingaftale gennem GoMore. Du betaler ikke ekstra, hvis du ikke er elitebilist, og du skal ikke dokumentere tidligere skadefri kørsel.

Læs mere

Ved leasing af nye og brugte biler i 6-12 og 12-36 måneder må hele husstanden bruge bilen, selvom de ikke står i kontrakten. Bilen må også lejlighedsvist udlånes til familie og venner, og må som noget særligt udlejes til via GoMore.

Ved korttidsleasing i 1-4 måneder er det kun personen på aftalen, der må føre bilen. Du kan tilkøbe ekstra fører for DKK 250 pr. måned.

Læs mere

Når du har valgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til tilvalg og bestilling”. Her får du mulighed for en række tilvalg som fx vinterdæk eller Nøglefri og du kan justere kilometer, så det passer til dit behov.

Læs mere

Der er som udgangspunkt 25.000 km/år inkluderet i din leasingaftale, når du leaser en bil gennem GoMore. El- og pluginbiler kommer som standard med 15.000 km/år. Når du bestiller, er der mulighed for at vælge flere eller færre kilometer, så det passer til dit behov.

Læs mere

Når du leaser en bil fra GoMore følger der en service- og vedligeholdelsesaftale med og alle serviceeftersyn er inkluderet i prisen. Når din bil skal til service, bestiller du blot tid hos et autoriseret mærkeværksted nær dig. Vi anbefaler, at du vælger det værksted hvor du afhentede bilen.

Læs mere

På GoMore kan du lease en bil fra 1 til 36 måneder. Leasing- og bindingsperioden afhænger af, om du ønsker at lease en ny eller brugt bil eller korttidslease. 12-36 måneders aftaler kan opsiges efter 11 måneder, med løbende måned + en måneds opsigelse.

Læs mere

Når du leaser en brugt bil på GoMore, betaler du en lav udbetaling og intet depositum. Konceptet ligner på alle måder vores almindelige leasingkoncept. Forskellen er blot, at bilen har været leaset før, og at du ikke betaler noget depositum og kun betaler en endnu lavere udbetaling end normalt. Bilerne er klargjorte, men kan fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen.

Læs mere

Med korttidsleasing hos GoMore kan du have bil i en kort periode fra 1 måned. Vi har fleksible kontrakter på 1-4 eller 6-12 måneder og faste 4 måneders kontrakter. Service og forsikring er inkluderet i din månedlige ydelse, og bilerne fås altid uden udbetaling.

Læs mere

Skal du have solgt din bil og er i tvivl om hvor du skal starte, kan GoMore hjælpe dig med at få en uforpligtende bilvurdering. I samarbejde med Solgt.com, hjælper GoMore dig med alt det administrative arbejde, der er ved at sælge din brugte bil til en forhandler. Med vores partners online prisrobot udfylder du nogle få informationer om din bil og indenfor 24 timer modtager du en prisvurdering af din bil. Det er gratis og uforpligtende at få bilen vurderet, inspiceret og solgt. På den måde undgår du uforudsete udgifter og spild af tid.

Læs mere

Når du leaser en el- eller plugin-hybridbil igennem GoMore sørger Clever for opladning – så du er fri til at køre, hvor du vil, når du vil. Med Clever kan du lade ude på Clevers offentlige ladenetværk, eller på en ladeboks hjemme hos dig selv, hvis du vælger denne løsning. Bliv klogere på Clevers abonnementer, hvordan du bestiller og hvilken mulighed Clever tilbyder, så du kan oplade din bil intelligent.

Læs mere

Alle leasingbiler leveres på sommerdæk og vinterdæk kan tilkøbes ved bestilling. Vinterdæk er et tilvalg, da vinterdæk ikke er lovkrav i Danmark. Vi anbefaler, at du tilkøber vinterdæk, da vinterdæk har et bedre vejgreb, når vejret skifter og temperaturen falder.

Når du vælger vinterdæk gennem GoMore er alle dækskift inkluderet i prisen, og du får opbevaret dine sommer- og vinterdæk i den periode, de ikke bliver brugt. Du får monteret vinterdæk på bilens eksisterende fælge, og bilen skal tilbageleveres på sommerdæk. Vinterdækkene monteres på din hjemmeadresse eller arbejdsplads, så du ikke skal bruge tid på at køre på værksted og få dem skiftet. Vi kommer til dig, hvor og hvornår det passer.

Læs mere

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore