Privatleasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

  • Udlej bilen på GoMore og reducer dine udgifter
  • Vær med til at udnytte planetens ressourcer bedre
  • Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service

Privatleasing af nye biler

Alle priser er inklusiv forsikring, service og 25.000 km pr. år

Privatleasing af el- og hybridbiler

Alle priser er inklusiv forsikring, service og 15.000 km pr. år

Privatleasing af brugte biler

Alle priser er inklusiv forsikring, service og 25.000 km pr. år

Spørgsmål og svar

Hav bil i den sæson som passer dig og korttidslease fra 1 til 7 måneder.

"Det fleksible valg": Du vælger en bilkategori fremfor en bestemt bilmodel. Du kan beholde bilen i 1 til 4 måneder med mulighed for forlængelse. Efter 30 dage kan aftalen opsiges med kun 1 dags varsel, eller ændrer dit behov sig, har du mulighed for at skifte bilkategori, hvilket gør, at fleksibiliteten er i top.

"Det faste valg": Du vælger en specifik bilmodel og har bilen i 4 eller 6 måneder. Bilen er helt ny og kan leveres i løbet af 5 hverdage.

"6-12 måneder": Du vælger en specifik bilmodel og har bilen i 7-12 måneder. Bilen er brugt og har været leaset før. Bilen er kosmetisk klargjort, men kan forekomme med mindre kosmetiske skader som følge af normal brug. Kontrakten løber i 12 måneder, men kan opsiges efter 5 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Gennem GoMore har du også mulighed for at lease brugte biler. Når du leaser en brugt bil på GoMore, betaler du hverken udbetaling eller depositum. Konceptet ligner på alle måder vores almindelige GoMore leasingkoncept - forskellen er blot, at bilerne har været leaset ud før, og at du altså hverken betaler udbetaling eller depositum. Bilerne er klargjorte, men kan fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen.

Vi får løbende nye brugte biler på siden, og du kan skrive til leasing@gomore.dk, hvis du ønsker at blive kontaktet, når der er nye brugte på siden.

Når du leaser bil gennem GoMore får du en helt ny bil til en fast og lav månedlig pris. Du har samtidig mulighed for at leje bilen ud på GoMore, når du ikke bruger den. Under udlejning er din bil forsikret af Tryg.

Den månedlige leasingydelse er inkl. forsikring og service.

Priseksempel:
Leasingydelse pr. måned = 2.900 kr.
Udlejning 6 dage x 300 kr. = 1.800 kr.
Samlet udgift pr. måned = 1.100 kr.

Hvor meget du kan spare på at leje din bil ud er afhængig af den pris du sætter, og hvor mange dage bilen bliver lejet ud. Biler med Nøglefri installeret, placeret i København eller Aarhus, bliver i gennemsnit udlejet fem gange så meget som ikke-Nøglefri biler. Husk at du skal betale skat af din indtægt ved udlejning af bil. Læs mere om skat ved udlejning af bil her.

På GoMore kan du lease bil fra 1 måned til 36 måneder. Leasingperioden afhænger af om du ønsker at lease en ny eller brugt bil eller korttidslease.

Leasing af nye biler: Ved leasing af en ny bil tilbyder vi fleksible 12-36 måneders aftaler. Du skriver kontrakten for 36 måneder, men har efter 12 måneder mulighed for at opsige din leasingaftale med 1 måned + løbende måned i opsigelse.

Leasing af brugte biler: Ved leasing af brugte biler tilbyder vi fleksible 12-36 måneders aftaler. Ved leasing af en brugt bil er der hverken udbetaling eller depositum. Du skriver kontrakten for 36 måneder, men har efter 12 måneder mulighed for at opsige din leasingaftale med 1 måned + løbende måned i opsigelse.

Korttidsleasing: Ved korttidsleasing tilbyder vi 2 typer aftaler. "Det fleksible valg", som vil være en 1-4 måneders aftale på en bilkategori og "Det faste valg", som vil være en fast 4 måneders aftale på en bestemt model.

Der er som udgangspunkt 25.000 kilometer/år inkluderet i din leasingaftale, når du leaser en bil gennem GoMore. Evt. overkørte kilometer afregnes ved aflevering af bilen.

Ved bestilling er der mulighed for at vælge flere eller færre kilometer, hvilket vil ændre den månedlige ydelse for leasingaftalen.

Anhængertræk er en tilvalgmulighed på de fleste modeller. Du kan se tilvalgsmuligheder på de enkelte modeller under “Gå til tilvalg og bestilling”.

Tilkøbet af anhængertræk vil medføre et tillæg til den månedlige ydelse gennem hele leasingperioden.

Service og forsikring er inkluderet i leasingaftalen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring og har en selvrisiko på DKK 5.000 pr. skade.

Med GoMore Leasing betaler du ikke ekstra, hvis ikke du er elitebilist.

På flere tilbud er afleveringsforsikring inkluderet i prisen. Afleveringsforsikringen dækker mindre skader ved tilbagelevering. Du er dækket for op til i alt DKK 25.000 uafhængigt af antallet af skader. Hver skade må maksimalt koste DKK 5.000. Du har kun én selvrisiko på i alt DKK 5.000.

Du kan få tilsendt et eksempel på forsikringspolicen ved at skrive til os på leasing@gomore.dk.

Når bilen lejes ud igennem GoMore, er bilen dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg.

Når du har udvalgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til tilvalg og bestilling”. Her får du mulighed for en række tilvalg, hvorefter din bestilling sendes afsted til vores samarbejdspartner.

Vores samarbejdspartner kontakter dig herefter per mail med henblik på at lave en kreditvurdering inden din bestilling kan godkendes endeligt. For at kreditgodkende dig skal vores samarbejdspartner have adgang til enten årsopgørelse, lønsedler eller skattemappe samt sikre sig, at du ikke er registreret i RKI. På korttidsleasing er det blot et krav, at du ikke er registreret i RKI.

Når du er blevet godkendt, modtager du en kontrakt på mail eller i e-boks. Så snart vores samarbejdspartner har modtaget den underskrevne kontrakt fra dig og modtaget depositum eller udbetaling, bestilles bilen hos forhandleren. Umiddelbart efter bilen er bestilt, modtager du en endelig afhentningsdato.

Udlej din leasingbil uden du er til stede og få dækket nogle af dine udgifter. Med GoMore Nøglefri får du flere udlejninger, meget nemmere. Du bestemmer, hvornår din bil kan lejes og af hvem.

Nøglefri biler er i gennemsnit udlejet 5 gange så meget som ikke-Nøglefri biler, hvilket svarer til op mod 20 dage per måned. Afhængig af lokation, pris og ledighed, kan bilen tjene omkring 3.000 kr. per måned for en lille bil og 5.000 kr. per måned for større biler.

Lejer afhenter og afleverer din bil uden din hjælp. Lejer dokumenterer bilens stand ved at tage billeder af bilen. Brændstofniveau og kilometerstand bliver automatisk aflæst af vores app.

Mange af vores leasingbiler kan leveres med Nøglefri teknologi præ-installeret. Autoriserede mekanikere installerer teknologien i din bil. Det gør det muligt at åbne og låse bilen fra GoMore app'en. GoMore betaler for installationen. Privatleaser du en bil, betaler du 200 kr./måned, som tjenes ind på én dags udlejning.

Når du leaser en bil fra GoMore, er service samt ansvar- og kaskoforsikring altid inkluderet i prisen.

Når din bil skal til service, bestiller du blot tid hos et autoriseret mærkeværksted nær dig. Du behøver ikke vælge det værksted, hvor du oprindeligt hentede din leasingbil.

Du skal oplyse værkstedet, at bilen er leaset gennem GoMore og vores samarbejdspartner. Værkstedet skal sende regningen til vores samarbejdspartner (F.eks. ALD eller LeasePlan). Hvis der er tvivl om hvem er samarbejdspartner, så kan værkstedet scanne nummerpladen, og dermed se hvor regningen skal sendes hen.

Det er dit ansvar som leasingtager at overholde bilens serviceintervaller. Det varierer fra model til model hvornår en bil skal til service. Intervallerne er altid registreret digitalt, og findes der ikke et fysisk servicehæfte i bilen, så kan du kontakte et autoriseret mærkeværksted og via registreringsnummeret få din bils serviceinterval oplyst.

Har du en dieselbil, der kører på AddBlue, så er AddBlue ligesom brændstof ikke inkluderet. Du skal give værkstedet besked, hvis du ikke ønsker at få påfyldt AddBlue under service, men selv vil påfylde det på fx en tankstation.