Privatleasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

  • Udlej bilen på GoMore og reducer dine udgifter
  • Vær med til at udnytte planetens ressourcer bedre
  • Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service

Peugeot 2008 Allure Pack Automatgear

4.600 DKK per måned
Automatgear

12-36 måneder · 25.000 km/år

Udbetaling DKK 5.000

Peugeot 2008 Allure Pack PureTech 130HK AUT

Vil du være den første til at høre om nye tilbud?

Få besked så snart vi tilføjer flere biler

Leasingblog

Spørgsmål og svar

Udlej din leasingbil uden at være til stede og få dækket nogle af dine udgifter. Med GoMore Nøglefri får du flere udlejninger, meget nemmere. Lejere kan hente og aflevere bilen med GoMore appen. Du bestemmer, hvornår din bil kan lejes og af hvem. Biler med Nøglefri udlejes i gennemsnit 5 gange så ofte som andre biler.

Læs mere

Som noget særligt ved GoMore Leasing kan du udleje din leasingbil, når du ikke selv bruger den. Afhængig af lokation, pris og ledighed, kan bilen tjene omkring 3.000 kroner per måned for en lille bil og 5.000 kroner per måned for større biler. Under udlejning er din bil forsikret af Tryg.

Læs mere

For at fremme deling af ressourcer har Danmark indført et skattemæssigt fradrag for borgere, der udlejer deres bil. Du kan enten anvende et bundfradrag for udlejning af bil eller det såkaldte regnskabsmæssige fradrag. Du bestemmer selv, hvilken fradragsmodel du ønsker at anvende, men kan kun anvende én af modellerne på din årlige lejeindtægt.

Læs mere

Med GoMore Leasing er forsikring altid inkluderet i prisen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring og har en selvrisiko på DKK 5.000 per skade. Bemærk at Tesla S og X har en selvrisiko på DKK 10.000 per skade.

Læs mere

Ved leasing af nye og brugte biler i 6-12 og 12-36 måneder må hele husstanden bruge bilen, selvom de ikke står i kontrakten. Bilen må også lejlighedsvist udlånes til familie og venner, og må som noget særligt udlejes til tredjemand via GoMore.

Ved korttidsleasing i 1-4 måneder er det kun personen på aftalen, der må føre bilen. Du kan tilkøbe ekstra fører for DKK 250 pr. måned.

Læs mere

Når du har valgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til tilvalg og bestilling”. Her får du mulighed for en række tilvalg som fx vinterdæk eller Nøglefri og du kan justere kilometer, så det passer til dit behov.

Læs mere

Der er som udgangspunkt 25.000 km/år inkluderet i din leasingaftale, når du leaser en bil gennem GoMore. El- og pluginbiler kommer som standard med 15.000 km/år. Når du bestiller, er der mulighed for at vælge flere eller færre kilometer, så det passer til dit behov.

Læs mere

Når du leaser en bil fra GoMore er alle serviceeftersyn altid inkluderet i prisen. Når din bil skal til service, bestiller du blot tid hos et autoriseret mærkeværksted nær dig. Du behøver ikke vælge den forhandler, hvor du oprindeligt hentede din leasingbil.

Læs mere

På GoMore kan du lease en bil fra 1 til 36 måneder. Leasing- og bindingsperioden afhænger af, om du ønsker at lease en ny eller brugt bil eller korttidslease. 12-36 måneders aftaler kan opsiges efter 11 måneder, med løbende måned + en måneds opsigelse.

Læs mere

Når du leaser en brugt bil på GoMore, betaler du hverken udbetaling eller depositum. Konceptet ligner på alle måder vores almindelige leasingkoncept. Forskellen er blot, at bilen har været leaset før, og at du altså hverken betaler udbetaling eller depositum. Bilerne er klargjorte, men kan fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen.

Læs mere

Hav bil i den sæson, som passer dig, og korttidslease en bil fra 1 til 4 måneder eller 6 til 12 måneder. Det er nemt at korttidslease, og bilen kan selvfølgelig udlejes, når du ikke selv bruger den.

Læs mere

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore