Privatleasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

  • Udlej bilen på GoMore og reducer dine udgifter
  • Vær med til at udnytte planetens ressourcer bedre
  • Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service

Nissan Qashqai Acenta

3.900 DKK per måned

12-36 måneder · 25.000 km/år

Udbetaling DKK 10.000

Nissan Qashqai DIG-T 140HK Acenta 2WD MY21

Vil du være den første til at høre om nye tilbud?

Få besked så snart vi tilføjer flere biler

Leasingblog

Nem og billig leasing med GoMore

Med GoMore Leasing er det meget nemmere at have bil. Få en leasingbil til en fast lav månedlig pris med service og forsikring inkluderet. Vælg den bil og kontraktlængde, der passer dig. Tilvælg vinterdæk, anhængertræk eller justér km, hvis du har behov.

Vi har biler i alle klasser og størrelser. Er du på udkig efter en el- eller hybridbil eller måske en bil med automatgear, så har vi en god bil til dig. Skal du bruge en bil i en kortere periode, har vi også biler, der kan leases fra 1 måned ad gangen.

Med GoMore Leasing slipper du for besværet med at købe og sælge en bil. Når din leasingkontrakt udløber, skal du blot levere bilen tilbage. Og har du brug for en ny leasingbil, er vi klar til at hjælpe.

Del din bil, når du ikke selv bruger den

Du kan vælge at udleje din GoMore leasingbil, når du ikke bruger den. På den måde udnytter du planetens ressourcer bedre, samtidig med at du reducerer den månedlige ydelse. Du er fuldt forsikret, når bilen lejes ud, og du bestemmer altid selv, hvornår din bil kan lejes og af hvem.

Mange af vores leasingbiler kan leveres med Nøglefri teknologi installeret. En udlejning med GoMore Nøglefri betyder, at dine lejere kan hente og aflevere din bil med GoMore appen og uden personlig overdragelse af nøgler. Nøglefri biler bliver i gennemsnit udlejet fem gange så meget som andre delebiler. GoMore betaler for installationen. Du betaler 200 kr./måned for teknologien, som tjenes ind på én dags udlejning.

Spørgsmål og svar

Udlej din leasingbil uden at være til stede og få dækket nogle af dine udgifter. Med GoMore Nøglefri får du flere udlejninger, meget nemmere. Lejere kan hente og aflevere bilen med GoMore appen. Du bestemmer, hvornår din bil kan lejes og af hvem. Biler med Nøglefri udlejes i gennemsnit 5 gange så ofte som andre biler.

Læs mere

Som noget særligt ved GoMore Leasing kan du udleje din leasingbil, når du ikke selv bruger den. Afhængig af lokation, pris og ledighed, kan bilen tjene omkring 3.000 kroner per måned for en lille bil og 5.000 kroner per måned for større biler. Under udlejning er din bil forsikret af Tryg.

Læs mere

For at fremme deling af ressourcer har Danmark indført et skattemæssigt fradrag for borgere, der udlejer deres bil. Du kan enten anvende et bundfradrag for udlejning af bil eller det såkaldte regnskabsmæssige fradrag. Du bestemmer selv, hvilken fradragsmodel du ønsker at anvende, men kan kun anvende én af modellerne på din årlige lejeindtægt.

Læs mere

Med GoMore Leasing er forsikring altid inkluderet i prisen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring og har en selvrisiko på DKK 5.000 per skade. Bemærk at Tesla S og X har en selvrisiko på DKK 10.000 per skade.

Læs mere

Ved leasing af nye og brugte biler i 6-12 og 12-36 måneder må hele husstanden bruge bilen, selvom de ikke står i kontrakten. Bilen må også lejlighedsvist udlånes til familie og venner, og må som noget særligt udlejes til via GoMore.

Ved korttidsleasing i 1-4 måneder er det kun personen på aftalen, der må føre bilen. Du kan tilkøbe ekstra fører for DKK 250 pr. måned.

Læs mere

Når du har valgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til tilvalg og bestilling”. Her får du mulighed for en række tilvalg som fx vinterdæk eller Nøglefri og du kan justere kilometer, så det passer til dit behov.

Læs mere

Der er som udgangspunkt 25.000 km/år inkluderet i din leasingaftale, når du leaser en bil gennem GoMore. El- og pluginbiler kommer som standard med 15.000 km/år. Når du bestiller, er der mulighed for at vælge flere eller færre kilometer, så det passer til dit behov.

Læs mere

Når du leaser en bil fra GoMore er alle serviceeftersyn altid inkluderet i prisen. Når din bil skal til service, bestiller du blot tid hos et autoriseret mærkeværksted. Vi anbefaler, at du vælger det værksted hvor du afhentede bilen.

Læs mere

På GoMore kan du lease en bil fra 1 til 36 måneder. Leasing- og bindingsperioden afhænger af, om du ønsker at lease en ny eller brugt bil eller korttidslease. 12-36 måneders aftaler kan opsiges efter 11 måneder, med løbende måned + en måneds opsigelse.

Læs mere

Når du leaser en brugt bil på GoMore, betaler du hverken udbetaling eller depositum. Konceptet ligner på alle måder vores almindelige leasingkoncept. Forskellen er blot, at bilen har været leaset før, og at du altså hverken betaler udbetaling eller depositum. Bilerne er klargjorte, men kan fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen.

Læs mere

Med korttidsleasing hos GoMore kan du have bil i en kort periode fra 1 måned. Vi har fleksible kontrakter på 1-4 eller 6-12 måneder og faste 4 måneders kontrakter. Service og forsikring er inkluderet i din månedlige ydelse, og bilerne fås altid uden udbetaling.

Læs mere

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore