Korttidsleasing

Hos GoMore tilbyder vi korttidsleasing til private, også kendt som minileasing eller mini-lease. Når du korttidsleaser en bil hos GoMore, kan du have bil efter behov i 1-12 måneder. Det er en nem løsning med forsikring og service inkluderet i prisen. Grundet manglen på mikrochips og lange leveringstider på nye biler, er der meget få korttidsleasingbiler til rådighed resten af 2021 og det meste af 2022. Vi anbefaler i stedet at leje en bil på GoMore fra 1 time til 30 dage. Der gives perioderabat, når du booker flere sammenhængende dage og forsikring og vejhjælp er altid inkluderet i prisen. Læs mere og book en lejebil nederst på siden.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på korttidsleasing

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Sådan fungerer korttidsleasing

Vi har forskellige kontraktlængder inden for korttidsleasing. Du kan vælge en fleksibel aftale på 1-4 måneder, en fast 4-måneders aftale eller en fleksibel aftale på 6-12 måneder. På den måde kan du nøjes med at have bil i den periode eller sæson, der passer dig.

Når du korttidsleaser en bil i 1-12 måneder, får du en fast lav månedlig ydelse og ingen udbetaling. Den endelige aftalelængde afhænger af det specifikke tilbud.

Vælger du en leasingbil med en fleksibel aftale på 1-4 måneder eller en fast 4-måneders aftale, er der teknisk set ikke tale om leasing, men derimod månedsleje af bilen. Det vil sige, at du kan leje en bil i en måned eller op til 4 måneder afhængig af dit behov. Der er derfor tale om en lejekontrakt til bilen, men vi kalder det for korttidsleasing (også kaldet minilease). Service og forsikring er inkluderet som altid.

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Korttidsleasing i 1 til 4 måneder

Du vælger en specifik bilmodel. Ved nogle tilbud vælger du i stedet en bilkategori, fx bybil eller stationcar. Kontrakterne er uden udbetaling og kan typisk variere fra at være 1-3 eller 1-4 måneder.

Kontrakten er meget fleksibel. Efter 30 dage kan du opsige aftalen med kun 1 dags varsel. Hvis dit behov ændrer sig, har du mulighed for at skifte bil eller bilkategori. Bilen er helt ny eller let brugt og kan leveres i løbet af 5 hverdage.

Korttidsleasing i 4 måneder

En fast 4-måneders aftale betyder, at du kan vælge en specifik bilmodel og beholde bilen i en fast periode på 4 måneder. Du kan ikke opsige kontrakten undervejs, som ved de fleksible leasingaftaler.

Bilen er helt ny og kan leveres i løbet af 5 hverdage.

Korttidsleasing i 6 til 12 måneder

Med korttidsleasing i 6 til 12 måneder vælger du en specifik bilmodel og beholder bilen i det ønskede antal måneder inden for perioden på kontrakten. Kontrakten løber som udgangspunkt i 12 måneder, men du kan opsige aftalen efter 5 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Bilen har været leaset før og er derfor let brugt. Ved levering er bilen klargjort, men kan have mindre kosmetiske skader som følge af normal brug. Bilen kan leveres i løbet af 14 dage.

Med korttidsleasing er fleksibiliteten helt i top. Det er den perfekte løsning til dig, der kun vil have bil i en sæson eller vil prøve at have bil, inden du vælger en af vores længere leasingaftaler. Bilerne fås i alle størrelser: små bybiler, mellemstore stationcars og store SUVer. Der er mange mærker og modeller som fx Renault, Volvo, Ford, Nissan, Tesla, Kia, SEAT og Skoda.

Lad din bil tjene sine egne penge

Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din bil ud og tjene penge, når du ikke selv bruger den. På den måde udnytter du planetens ressourcer bedre, samtidig med at du reducerer den månedlige ydelse. Du er fuldt forsikret, når bilen lejes ud, og du bestemmer altid selv, hvornår din bil kan lejes og af hvem.

Se mere om udlejning af din leasingbil på GoMore

Korttidsleje mens du venter

Har din ønskede leasingbil en lang leveringstid, tilbyder vi som noget særligt korttidsleje på fleksible længder fra 1 time til 30 dage. Det kan være en god løsning, mens du venter på, at din nye bil bliver leveret.

Du kan korttidsleje alle mærker og modeller på GoMore. For at få de bedste resultater nær dig, skal du indtaste by og periode i søgefeltet. Du kan fx filtrere på biltype, brændstof eller automatgear. Der gives perioderabat, når du booker flere sammenhængende dage og forsikring og vejhjælp er altid inkluderet i prisen.

Se vores udvalg af private lejebiler her

Har du brug for hjælp til booking, sidder vi klar på +45 89 88 99 02 eller leasing@gomore.dk.

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore