Korttidsleasing

Hos GoMore tilbyder vi korttidsleasing til private, også kendt som minileasing eller mini-lease. Når du korttidsleaser en bil hos GoMore, kan du have bil efter behov i 1-12 måneder. Det er en nem løsning med forsikring og service inkluderet i prisen.

Se alle leasingbiler
Privatleasing > Korttidsleasing

Aktuelle tilbud på korttidsleasing

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Sådan fungerer korttidsleasing

Når du korttidsleaser en bil i 1-12 måneder, får du en fast lav månedlig ydelse og ingen udbetaling. Den endelige aftalelængde afhænger af det specifikke tilbud.

På 1-4 måneders aftalerne kan du opsige din bil med kun 1 dags varsel eller opgradere til en anden bilkategori, hvis dine behov ændrer sig. Prisen på en 1-4 måneders aftale inkluderer grøn ejerafgift.

På 6-12 måneders aftalerne kan du opsige din bil efter 5 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Leveringstiden er helt ned til 5 hverdage med afhentning landet over.

Med korttidsleasing er fleksibiliteten helt i top. Det er den perfekte løsning til dig, der kun vil have bil i en sæson eller vil prøve at have bil inden du vælger en af vores længere leasingaftaler. Bilerne fås i alle størrelser: små bybiler, mellemstore stationcars og store SUVer. Der er mange mærker og modeller som eksempelvis Renault, Volvo, Ford, Nissan og mange andre.

Lad din bil tjene sine egne penge

Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din bil ud og tjene penge, når du ikke selv bruger den. På den måde udnytter du planetens ressourcer bedre, samtidig med at du reducerer den månedlige ydelse. Du er fuldt forsikret, når bilen lejes ud, og du bestemmer altid selv, hvornår din bil kan lejes og af hvem.