Privatleasing af Volvo biler

Volvo er uden tvivl en af de bilmærker, der har den højeste sikkerhed i alle deres biler. Det beviste de allerede tilbage i 1959, da de udviklede trepunkts sikkerhedsselen, der senere hen er blevet standard i alle biler. Volvo forener design, sikkerhed og kvalitet, så man altid er sikret en bil i topklasse. Med lancering af deres Recharge modelprogram og ambitioner om at at halvdelen af de biler vi sælger i 2025 skal være elektriske, markere Volvo også deres ambitioner om en klimaneutral fremtid. Med Volvo får du altid en bil hvor sikkerhed, teknologi og kvalitet er blandet til at give dig topklasses bil.

Med GoMore Leasing er du sikret en lav udbetaling og en fast månedlig ydelse, der inkluderer service og forsikring og 25.000 km/år. Du bestemmer selv hvor længe, du vil beholde bilen i 12-36 måneder. Du får mange kilometer med fra start og kan tilkøbe ekstra kilometer til 0,80 kr. Når du ikke selv bruger bilen, kan du udleje den og reducerer dine udgifter til din leasingaftale. Det er godt for miljøet, trængslen og din økonomi.

Alt inklusiv
Ved alle tilbuddene betaler du en fast månedlig ydelse, som er inklusiv service, forsikring og 25.000 km/år. Der er mulighed for at beholde bilen i alt fra 12-36 måneder. Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din bil ud og tjene penge på din bil, når du ikke selv bruger den.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Volvo biler

Se alle leasingbiler