Privatleasing af Honda biler

Hos GoMore tilbyder vi løbende forskellige biler fra Honda til privatleasing. Vi har fx den store Honda CR-V SUV og den velkendte Honda Civic. Med introduktionen af den elektriske Honda E, kan du også finde Honda blandt vores udvalg af el- og hybridbiler.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Honda biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Nem leasing med alt inkluderet

Med GoMore Leasing er det nemt at have bil. Det gælder både, når du er på udkig efter din første bil eller vil skifte til en ny bil. Vores leasingaftaler inkluderer altid service, forsikring og 25.000 km/år. Vælger du en leasingbil fra vores udvalg af el- og hybridbiler, er der i stedet inkluderet 15.000 km/år.

Vi har korte kontrakter fra 1 måned og længere kontrakter på 12-36 måneder. Med GoMore Leasing betaler du ikke ekstra, hvis du ikke er elitebilist, og der er ikke krav om dokumentation af tidligere skadefri kørsel.

Se vores udvalg af biler til privatleasing eller læs mere om korttidsleasing eller service og forsikring

Delevenlige leasingbiler

Når du leaser en bil med GoMore, kan du vælge at udleje den, når du ikke selv bruger den. Leasingbiler er særligt populære på vores udlejningsplatform. Omkring halvdelen af vores leasingtagere vælger at dele deres biler.

Ved at udleje din bil i nabolaget kan du reducere dine udgifter samtidig med, at du bidrager til, at færre mennesker har behov for at eje bil. Afhængig af din bils lokation, daglige pris og antal ledige dage i kalenderen, kan du tjene ca. 3.000 kr./måned for en lille bil og 5.000 kr./måned for en stor bil.

Med GoMore Nøglefri i din bil kan dine lejere helt selv hente og aflevere din bil med GoMore appen. Biler med Nøglefri bliver i gennemsnit udlejet 5 gange så ofte som ikke-Nøglefri biler. Du får flere udlejninger, meget nemmere. Lejer dokumenterer bilens stand ved at tage billeder af bilen. Brændstofniveau og kilometerstand bliver automatisk rapporteret.

Du vælger selv din daglige pris og bestemmer, hvornår bilen kan lejes og af hvem. Alle lejeaftaler er forsikret af Tryg. Vi godkender lejere manuelt med kørekortinformation og NemID inden deres første leje.

Læs mere om udlejning af din leasingbil, eller se hvordan GoMore Nøglefri fungerer

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore