Hvordan fungerer forsikring og service med GoMore Leasing?

Privatleasing > Hvordan fungerer forsikring og service med GoMore Leasing?

Forsikring ved leasing af bil hos GoMore

Skal jeg selv sørge for noget?

Vi gør det nemt for dig, når du leaser hos os. Forsikringen til din bil tegnes automatisk, når du indgår en leasingaftale gennem GoMore. Du betaler ikke ekstra, hvis du ikke er elitebilist, og du skal ikke dokumentere tidligere skadefri kørsel.

Med GoMore privatleasing og erhvervsleasing er forsikring og service altid inkluderet din leasingaftale.

Hvad dækker forsikringen?

Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring, hvilket betyder, at den dækker skader på egen bil samt skader forvoldt på andre personer eller andres ejendom.

På flere af vores tilbud er afleveringsforsikring også inkluderet i prisen. Det er angivet på de enkelte tilbud i prisoversigten om afleveringsforsikring er inkluderet. Afleveringsforsikringen dækker mindre skader ved tilbagelevering. Du er dækket for op til i alt DKK 25.000 uafhængigt af antallet af skader. Hver skade må maksimalt koste DKK 5.000.

Du har en selvrisiko på i alt DKK 5.000 pr. skade ved privatleasing. Leaser du en Tesla S eller X, er din selvrisiko dog på DKK 10.000 pr. skade. Ved erhvervsleasing er din selvrisiko på DKK 7.500 pr. skade.

Kan jeg se et eksempel på forsikringsbetingelserne?

Vi deler gerne et eksempel på forsikringsbetingelserne med dig. Skriv til os på leasing@gomore.dk og få tilsendt forsikringspolicen.

Service ved leasing af bil hos GoMore

Hvad omfatter service?

Alle serviceeftersyn af leasingbilen er inkluderet i din månedlige ydelse. Du skal blot oplyse værkstedet om, at bilen er leaset gennem GoMore og vores samarbejdspartner. Værkstedet skal sende regningen til vores samarbejdspartner (fx ALD eller LeasePlan). Hvis du ikke kan huske vores samarbejdspartners navn, kan værkstedet scanne nummerpladen og se, hvor regningen skal sendes hen.

Hvad er mit ansvar?

Det er dit ansvar som leasingtager at overholde bilens serviceintervaller. Det varierer fra model til model, hvornår en bil skal til service. Det vil enten være ved et bestemt kilometerantal eller en bestemt dato, og det vil altid være den af de to, der kommer først, som afgør hvornår bilen skal til service.

Intervallerne er altid registreret digitalt eller angivet i servicehæftet. Findes der ikke et fysisk servicehæfte i bilen, skal du kontakte et autoriseret mærkeværksted og via registreringsnummeret få din bils serviceinterval oplyst. De fleste biler indikerer i instrumentbrættet, når de skal til service. Det er dog ikke alle biler, så det er altid dit ansvar at undersøge om, din bil snart skal til service.

Har du en dieselbil, der kører på AddBlue, skal du selv sørge for påfyldning af AddBlue ligesom ved almindeligt brændstof. Du skal give værkstedet besked, hvis du ikke ønsker at få påfyldt AddBlue under service, men selv vil påfylde det på en tankstation.

Har du spørgsmål til forsikring og service, er du altid velkommen til at kontakte os ved at skrive på leasing@gomore.dk eller ringe på 89 88 99 02.

Hvordan er jeg dækket, hvis jeg udlejer min leasingbil på GoMore?

Som noget særligt med GoMore Leasing kan du udleje din bil, når du ikke bruger den. På den måde kan du sænke din månedlige ydelse, mens du er med til at mindske andre menneskers behov for at eje bil.

Når bilen lejes ud på GoMore, er bilen dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg. Alle lejere godkendes manuelt inden første udlejning.

Eventuelle skader under udlejning påvirker ikke din leasingforsikring, men dækkes af vores særlige udlejningsforsikring. Vælger du at få eventuelle skader udbedret på et Tryg fordelsværksted, tilbyder værkstedet i samarbejde med Tryg en lånebil, mens din egen leasingbil repareres.

Afhængig af din bils placering, dagspris og antal ledige dage i kalenderen, kan din bil tjene omkring 3.000 kr. pr. måned for en mindre bil og 5.000 kr. pr. måned for en større bil.

Læs mere om udlejning med GoMore eller se et eksempel på hvor meget du kan spare ved at udleje din leasingbil

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler