Regler og ansvar

For at sikre alle en god oplevelse er det vigtigt at lejer og udlejer følger vores regler for privat biludlejning.

Du finder flere detaljer i GoMores betingelser for privat biludlejning


Tjek lejers oplysninger

Lejer skal selv afhente bilen. En ekstra fører kan ikke afhente bilen, medmindre lejer er til stede. Ejer skal bekræfte lejers identitet og kørekortnummer, og at lejer samt evt. ekstra fører er mindst 21 år og har haft gyldigt kørekort i mere end 1 år.

Lejekontrakt

Lejekontrakten i vores app skal udfyldes og underskrives af lejer og udlejer ved hver lejes start og slutning. Lejekontrakten dokumenterer bilens stand, brændstofniveau og kørte kilometer.

Klargøring af bil

Ejer skal sørge for at der ligger en udskrift af infobladet i bilen. Infobladet indeholder vigtig information til lejer i tilfælde af at noget går galt i lejeperioden. Ejer skal samtidig huske at fjerne registreringsattest samt evt. Brobizz fra bilen.

Lejer

Udlejer bør annullere lejemålet hvis 1) lejer ikke opfylder krav til alder og kørekort, 2) lejer ikke selv afhenter bilen, eller 3) lejer af andre årsager ikke vurderes i stand til at føre bilen.

Rygning og dyr

Rygning er ikke tilladt i bilen under udlejning. Dyr er kun tilladt efter aftale med udlejer.

Aflysninger

Hvis en bekræftet booking aflyses af ejer eller lejer, kan det koste et gebyr. Gebyret afhænger af, hvor tæt aflysningen er på lejens start. Se blogindlæg.

Afhentning

Hvis ikke bilen er i overensstemmelse med beskrivelsen på gomore.dk, kan lejer annullere lejemålet.

Aflevering af bilen

Udlejer skal tjekke at bilen afleveres i samme stand som ved afhentning. Hvis bilen er skadet, er det udlejers ansvar at skader angives på lejekontrakten med underskrift af lejer og udlejer.

Kilometerstand og brændstof

Bilens kilometer- og benzinstand noteres i lejekontrakten ved lejens begyndelse og afslutning. Bilen skal leveres tilbage med samme mængde brændstof som ved afhentning. Manglende brændstof og overkørte kilometer trækkes automatisk på lejers betalingskort ved lejens afslutning.

Brændstoftype

Lejer er ansvarlig for at fylde korrekt brændstof på bilen.

Fejl og skader

Ved fejl på bilen under udlejning skal lejer stoppe bilen og kontakte vejhjælp eller GoMore. Hvis bilen bliver skadet under udlejning, skal lejer notere så meget information som muligt om, hvordan skaden skete. Informationen skal anvendes i tilfælde af anmeldelse til forsikring.

Bøder

P-bøder, fartbøder, broafgifter og lignende som bilen modtager i lejeperioden, skal betales af lejer.