GoMore Nøglefri

Flere udlejninger, meget nemmere

Lad dine lejere afhente og aflevere din bil uden din hjælp

Hvordan GoMore Nøglefri fungerer

Nøglefri teknologi installeres i din bil

Autoriserede og trænede mekanikere installerer Nøglefri teknologi i din bil. Det gør det muligt at åbne og låse bilen fra GoMore app'en. Vi betaler for installationen.

Medlemmer anmoder om at leje din bil

Der er ingen ændringer til, hvordan lejeanmodninger fungerer. Du bestemmer, hvornår din bil kan lejes og af hvem.

Din lejer tager sig af resten

Din lejer afhenter og afleverer din bil uden din hjælp. Lejer dokumenterer bilens stand ved at tage billeder af bilen. Brændstofniveau og kilometerstand bliver automatisk rapporteret.

Vis hvordan Nøglefri virker

Det er sikkert

Kun din lejer kan afhente bilen

Ved udlejning aktiveres en startspærrer i din bil, som beskytter mod tyveri. Bilens motor kun kan startes, hvis bilen låses korrekt op via din lejers GoMore app.

Alle lejere er blevet godkendt af os

Vi verificerer manuelt alle lejeres identitet før deres første leje på GoMore.

Din bil er forsikret af Tryg

Vores forsikringspartner Tryg forsikrer din bil under hele lejeperioden. Ligesom alle andre udlejninger på GoMore.

Sikker teknologi og installation

Vi anvender den førende Nøglefri teknologi på markedet, som allerede er i brug i tusindvis af biler rundt om i verden. Installationen er hurtig og udføres kun af autoriserede og trænede mekanikere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det?

GoMore Nøglefri koster DKK 200 om måneden at have installeret. Som udlejer binder du dig til en periode på mindst 12 måneder. Vi dækker udgifter til både installation og afinstallation af teknologien.

Hvad er kravene til min bil?

Din bil skal være maksimum 7 år gammel og må ikke have kørt mere end 150.000 km. I København understøtter vi bilmodeller fra disse bilmærker: Audi, Citroën, Dacia, Opel, Peugeot, Renault og VW. Og i Aarhus: Citroën, Dacia, Peugeot og Renault. Nøglefri udvikler sig hele tiden, så du er velkommen til at kontakte os, selvom din bil ikke lever op til kravene.

Hvor og hvornår vil GoMore Nøglefri være tilgængeligt?

GoMore Nøglefri kommer til at være tilgængeligt i storbyerne. Det er allerede lanceret i København og Aarhus. Vi regner med at åbne op i Odense i december og Aalborg i starten af det nye år.

Hvordan ved jeg, om lejeren har fyldt brændstof på bilen og overholdt kilometerne?

Den installerede teknologi er i stand til at aflæse brændstofniveau og hvor langt bilen har kørt. Der vil automatisk blive beregnet ekstra udgifter, hvis lejer returnerer bilen med for lidt benzin eller har overkørte kilometer.

Interesseret? Giv os besked og vi kontakter dig snarest.

Medlem af GoMore?