GoMore Nøglefri

Flere udlejninger og meget nemmere

Med Nøglefri kan dine lejere helt selv afhente og aflevere din bil

Hvordan GoMore Nøglefri fungerer

Nøglefri teknologi installeres i din bil

Nøglefri gør det muligt for lejere at lokalisere og afhente din bil med GoMore-appen. Afhængigt af din bil vil en uddannet mekaniker installere en lille enhed eller forbinde Nøglefri digitalt til din bil. Installationen er gratis.

Du får flere lejeanmodninger og bookinger

Aktive GoMore Nøglefri biler får op til 5 gange så mange bookinger som andre biler. Du bestemmer, hvornår din bil kan lejes og af hvem.

Din lejer tager sig af resten

Din lejer afhenter og afleverer din bil uden din hjælp. Lejer dokumenterer bilens stand ved at tage billeder af bilen. Brændstofniveau og kilometerstand noteres i lejekontrakten. Hvis lejer tilbageleverer bilen med mere eller mindre brændstof eller har overkørte kilometer, vil opkrævningen foregå helt automatisk.

Interesseret? Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Medlem af GoMore?

Læs mere om vores privatlivspolitik her.

Sikker teknologi og udlejning

Kun din lejer kan afhente bilen

Ved udlejning aktiveres en startspærrer i din bil, som beskytter mod tyveri. Bilens motor kan kun startes, hvis bilen bliver låst op af din lejer.

Alle lejere er blevet godkendt af os

Vi verificerer manuelt alle lejeres identitet før deres første leje på GoMore.

Din bil er forsikret af Tryg

Vores forsikringspartner Tryg forsikrer din bil under hele lejeperioden. Ligesom ved alle andre udlejninger på GoMore.

Sikker teknologi og installation

Vi anvender den førende Nøglefri teknologi på markedet, som allerede er i brug i tusindvis af biler rundt om i verden. Installationen er hurtig og udføres kun af autoriserede og trænede mekanikere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det?

GoMore Nøglefri koster 300 kr. om måneden og installeres i Aarhus, Aalborg, Odense eller København. GoMore dækker udgifterne til både installation og afinstallation af den Nøglefri enhed. Alt du skal gøre er at køre bilen til og fra værkstedet.

Hvad er kravene til min bil?

Vi understøtter de fleste bilmodeller. Det er dog ikke alle mærker, der er kompatible med teknologien. Skriv dig op her på siden, så kontakter vi dig snarrest muligt for at fortælle, om din bil kan få Nøglefri, og hvordan du kommer igang med udlejningerne.

Hvor ofte vil min bil blive udlejet med Nøglefri?

Nøglefri biler bliver i snit udlejet fem gange så ofte som biler uden teknologien. Dine indtjeningsmuligheder afhænger af bilens lokation, pris og antal ledige dage i kalenderen. Biler der er ledige alle dage, bliver i snit udlejet 15 dage pr. måned i København og Århus. For at sikre en konkurrencedygtig bilprofil anbefaler vi, at du følger vores prisforslag.

Hvordan ved jeg, om lejeren har fyldt brændstof på bilen og overholdt kilometerne?

Brændstofniveau og kilometerstand registreres i lejekontrakten ved lejens start og slut. Hvis lejer afleverer bilen tilbage med for lidt brændstof eller har overkørte kilometer, vil ekstraopkrævninger automatisk blive overført til udlejer.