GoMore Nøglefri

Flere udlejninger og meget nemmere

Med Nøglefri kan dine lejere helt selv afhente og aflevere din bil

Hvordan GoMore Nøglefri fungerer

Nøglefri teknologi installeres i din bil

Autoriserede og trænede mekanikere installerer Nøglefri teknologi i din bil. Det gør det muligt at åbne og låse bilen fra GoMore appen. Vi betaler for installationen.

Du får flere lejeanmodninger og bookinger

Aktive GoMore Nøglefri biler får op til 5 gange så mange bookinger som andre biler. Du bestemmer stadig, hvornår din bil kan lejes og af hvem.

Din lejer tager sig af resten

Din lejer afhenter og afleverer din bil uden din hjælp. Lejer dokumenterer bilens stand ved at tage billeder af bilen. Brændstofniveau og kilometerstand noteres i lejekontrakten. Hvis lejer tilbageleverer bilen med mere eller mindre brændstof eller har overkørte kilometer, vil opkrævningen foregå helt automatisk.

Vis hvordan Nøglefri virker

Sikker teknologi og udlejning

Kun din lejer kan afhente bilen

Ved udlejning aktiveres en startspærrer i din bil, som beskytter mod tyveri. Bilens motor kan kun startes, hvis bilen bliver låst op af din lejer.

Alle lejere er blevet godkendt af os

Vi verificerer manuelt alle lejeres identitet før deres første leje på GoMore.

Din bil er forsikret af Tryg

Vores forsikringspartner Tryg forsikrer din bil under hele lejeperioden. Ligesom ved alle andre udlejninger på GoMore.

Sikker teknologi og installation

Vi anvender den førende Nøglefri teknologi på markedet, som allerede er i brug i tusindvis af biler rundt om i verden. Installationen er hurtig og udføres kun af autoriserede og trænede mekanikere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det?

GoMore Nøglefri koster 300 kr. om måneden og installeres i Aarhus eller København. GoMore dækker udgifterne til både installation og afinstallation af teknologien, hvis enheden er i bilen i minimum 12 måneder. Som udlejer binder du dig til en periode på mindst 6 måneder.

Hvad er kravene til min bil?

Din bil skal være maksimum 7 år gammel og må ikke have kørt mere end 150.000 km. Vi understøtter de fleste bilmodeller. Skriv dig op her på siden for at høre nærmere om mulighederne.

Hvor ofte vil min bil blive udlejet med Nøglefri?

Udlejningsmuligheder afhænger af bilens lokation, pris og antal ledige dage i kalenderen. I gennemsnit udlejes Nøglefri biler i Indre København og Aarhus fem gange så meget som ikke-Nøglefri biler. I disse områder bliver biler, der er ledige alle dage på en måned, udlejet omkring 15 dage per måned. Vi anbefaler dig at følge vores prisforslag, som vises, når du opretter din bil.

Hvordan ved jeg, om lejeren har fyldt brændstof på bilen og overholdt kilometerne?

Brændstofniveau og kilometerstand bliver noteret i lejekontrakten ved lejens start og slut. Der vil automatisk blive beregnet ekstra udgifter, hvis lejer returnerer bilen med for lidt benzin eller har overkørte kilometer.

Interesseret? Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Medlem af GoMore?

Læs mere om vores privatlivspolitik her.