Privatleasing af Skoda biler

GoMore Leasing tilbyder forskellige Skoda biler til privatleasing. Vi tilføjer hele tiden nye tilbud på Skoda biler til siden, så du altid vil finde de nyeste tilbud på biler i forskellige størrelser. Når du leaser en Skoda, betaler du som altid en fast lav månedlig ydelse, hvor service, forsikring og 25.000 km/år er inkluderet.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Skoda biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Privatleasing af Skoda med forsikring og service

Hos GoMore tilbyder vi privatleasing af Skoda biler i 12-36 måneder. Vores leasingbiler fra Skoda byder på kvalitet med god brændstoføkonomi og ny teknologi. Du kan fx lease den rummelige stationcar Skoda Octavia, den Skoda Fabia, Skoda Scala med automatgear og mulighed for Nøglefri eller den cool Skoda Karoq SUV.

Skoda står for kvalitet og design og er et godt valg for dig, der sætter pris på høj kvalitet og en velkørende leasingbil. Når du leaser en Skoda, er der 3 års mobilitetsgaranti inkluderet, der hjælper dig i gang igen, hvis du har brug for vejhjælp.

Med GoMore Leasing har du en lav udbetaling og en fast månedlig ydelse, der inkluderer service og forsikring og 25.000 km/år. Du bestemmer selv hvor længe, du vil beholde bilen i 12-36 måneder. Du får mange kilometer med fra start og kan tilkøbe ekstra kilometer til 0,80 kr.

Læs mere om forsikring og service af din leasingbil

Udlej din leasingbil fra Skoda og reducer dine udgifter

Vores tilbud på privatleasing af Skoda biler er altid delevenlige. Det betyder, at når du privatleaser en Skoda med GoMore, kan du vælge at udleje bilen i dit nabolag, når den holder stille.

Når du deler din leasingbil, har færre mennesker brug for at eje en bil. På den måde reducerer du dine leasingudgifter samtidig med, at du er med til at sænke CO2-udledningen fra produktionen af nye biler og trængslen i byerne.

Du sætter selv den daglige pris og bestemmer, hvornår og af hvem bilen kan lejes.

Udlejningsmulighederne afhænger af leasingbilens lokation, antal ledige dage i kalenderen og pris. Biler med GoMore Nøglefri udlejes i gennemsnit 5 gange så ofte som ikke-Nøglefri biler, hvilket svarer til op mod 20 dage per måned. Udlejere med mindre biler tjener omkring 3.000 kroner per måned, mens større biler kan tjene omkring 5.000 kroner per måned.

Læs mere om udlejning af din leasingbil med GoMore

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore