Privatleasing af Skoda biler

Vi tilføjer hele tiden nye Skoda privatleasingtilbud til siden, så du altid vil finde de nyeste tilbud på biler i forskellige størrelser til gode priser. Det gælder hele vores udvalg, som også inkluderer mærker som Seat, Tesla, Kia, Peugeot og Hyundai.

Se alle leasingbiler
Privatleasing > Skoda

Aktuelle tilbud på leasing af Skoda biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af Skoda

Skoda modellerne byder på kvalitetsbiler med god brændstoføkonomi og nyeste teknologi. Lease eksempelvis på den rummelige stationcar Octavia, den friske Fabia, Scala med automatgear og mulighed for Nøglefri eller den cool Karoq SUV. Skoda står for kvalitet og design og er et godt valg for dig, der sætter pris høj kvalitet og en velkørende bil. Når du bestiller en Skoda, får du automatisk inkluderet 3 års mobilitetsgaranti, der hjælper dig i gang igen, hvis du har brug for vejhjælp.

Med GoMore Leasing er du sikret en lav udbetaling og en fast månedlig ydelse, der inkluderer service og forsikring og 25.000 km/år. Du bestemmer selv hvor længe, du vil beholde bilen i 12-36 måneder. Du får mange kilometer med fra start og kan tilkøbe ekstra kilometer til 0,80 kr. Når du ikke selv bruger bilen, kan du udleje den og reducerer dine udgifter til din leasingaftale. Det er godt for miljøet, trængslen og din økonomi.