Privatleasing af Peugeot biler

Hos GoMore Leasing har vi et bredt udvalg af Peugeot biler. Vi tilbyder mindre bybiler som Peugeot 208, rummelige stationcars som Peugeot 308 SW, SUV'er som Peugeot 3008 eller 5008 og flere til. Der er mulighed for at lease både nye og brugte Peugeot modeller med enten traditionelt brændstof eller el og hybrid.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Peugeot biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af Peugeot biler

GoMore Leasing har et stort udvalg af leasingbiler fra Peugeot og tilføjer løbende nye biler. Vi har forskellige størrelser, så du kan vælge den bil, der passer dig bedst. Tag fx et kig på den rummelige Peugeot e-2008 med plads til både børn og bagage.

Vores tilbud på privatleasing af Peugeot kommer med forskellige kontraktlængder. Som oftest løber vores kontrakter fra 12 til 36 måneder, og der er mulighed for opsigelse under leasingperioden. Udover de længere kontrakter har vi også flere muligheder inden for korttidsleasing af Peugeot biler.

Med korttidsleasing kan du vælge mellem tre slags kontrakter. Du kan få en fleksibel aftale på 1 til 4 måneder, en fast 4-måneders aftale eller en fleksibel aftale på 6 til 12 måneder. De fleksible aftaler kommer med opsigelsesmulighed undervejs. Sådan kan du nøjes med at have bil i den periode eller sæson, der passer dig bedst.

Se vores tilbud på korttidsleasing

Levering af leasingbiler fra Peugeot

Du kan afhente din leasingbil fra Peugeot i flere forskellige byer. Vores leasingpartneres afhentningssteder har lange åbningstider alle ugens dage, så du let kan hente din leasingbil. De mulige afhentningssteder er angivet på det enkelte tilbud.

Efter du har bestilt din leasingbil, bliver afhentningstidspunktet aftalt sammen med dig. På den måde kan du hente din leasingbil, når passer dig bedst.

Hvis du ønsker at hente din leasingbil et andet sted, kan du skrive eller ringe til GoMore Leasing på leasing@gomore.dk eller 89 88 99 02. Hjemmelevering kan også arrangeres for et leveringsgebyr.

Vores leveringstider starter fra 5 dage for flere af vores leasingbiler. Det er oplyst på det enkelte leasingtilbud, hvornår bilen kan leveres.

Når din leasingaftale udløber, skal du aflevere bilen på et afleveringscenter tæt på dig. Her bliver bilen gennemgået af en tredjepart efter FDMs retningslinjer, som sikrer dig en god tilbagelevering.

Inklusiv service og forsikring

Alle vores tilbud på leasingbiler fra Peugeot kommer med en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 25.000 kilometer per år. Når du vælger en el- eller hybridbil fra Peugeot, får du 15.000 kilometer per år med i leasingaftalen.

Forsikringen af din leasingbil omfatter ansvar- og kaskoforsikring. Det betyder, at forsikringen dækker eventuelle skader på din egen bil og skader forvoldt på andre personer eller andres ejendom.

Alle serviceeftersyn af din leasingbil er inkluderet i den månedlige ydelse. Du oplyser blot værkstedet om, at bilen er leaset gennem GoMore og vores pågældende samarbejdspartner. Værkstedet skal sende regningen til vores samarbejdspartner (fx ALD eller LeasePlan).

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Lease en Peugeot og udlej bilen, når du ikke selv bruger den

Når du leaser med GoMore, kan du udleje din leasingbil og tjene penge på den, når du ikke selv bruger bilen. Sådan hjælper du med at udnytte planetens ressourcer bedre, samtidig med at du får hjælp til at dække dine leasingudgifter.

Se mere om udlejning med GoMore

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore