Privatleasing af Citroën biler

Vi tilbyder et stort udvalg af Citröen biler til privatleasing i alle størrelser. Du kan fx lease fx en lille Citroën C1, en lidt større Citroën C3, Citroën C4 Cactus eller en Citroën C4 SpaceTourer.. Ved alle leasingaftaler betaler du en fast månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 25.000 km/år.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af Citroën biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af Citroën

Vi får løbende nye og brugte Citroën modeller på siden. Vi har et bredt udvalg af Citroën modeller, der byder på alt fra små bybiler, rummelige stationcars, store SUV'er og praktiske 7-personers. Der er mulighed for at beholde bilerne fra 12-36 måneder.

Leveringstiden er helt ned til 5 dage for nogle biler. Når din aftale udløber, afleveres den på en FDM eller Applus station nær dig. Her gennemgås den af en tredjepart efter FDM's retningslinjer, som sikrer dig en tryg tilbagelevering.

GoMore Leasing byder desuden på et bredt udvalg af mange mærker og modeller som bl.a. også omfatter Peugeot, Renault, Nissan, Opel, Mazda, Ford, Volvo og mange andre.

Lease en Citroën og del bilen, når du ikke selv bruger den

Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du leje din leasingbil ud og tjene penge på bilen, når du ikke selv bruger den. På den måde udnytter du planetens ressourcer bedre, samtidig med at du reducerer den månedlige ydelse.

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore