Privatleasing af brugte biler

GoMore tilbyder privatleasing af brugte biler. Bilerne har været brugt af GoMore medlemmer og er nu klar til endnu en tur som leasingbil. Vælger du en brugt leasingbil, hjælper du med at fuldende delebilscirklen. Alle vores brugte biler fås uden depositum og udbetaling. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 25.000 km/år.

Se alle leasingbiler
Privatleasing > Brugtleasing

Aktuelle tilbud på leasing af brugte biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af brugte biler

Vi får ugentligt nye brugte biler på siden. Der er biler i alle bilkategorier fra små bybiler til rummelige stationcars, store SUV'er og praktiske 7-personers. GoMore Leasing byder på et bredt udvalg af mange mærker og modeller som bl.a. Renault, Peugeot, Citroën, Nissan, Opel, Mazda, Ford og Volvo.

Du bestemmer selv, hvor længe du vil beholde bilen i alt fra 12-36 måneder. Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du udleje din bil og tjene penge, når du ikke selv bruger bilen.

Hurtig levering

Når du bestiller en leasingbil på vores side, er du hurtigt godt kørende. Levering er helt ned til 5 hverdage. Når du skal aflevere din bil tilbage, afleveres den på en FDM-station nær dig, som sikrer dig en professionel og tryg tilbagelevering.

Hold øje med vores side eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, så du er den første til at høre om nye gode tilbud.