Privatleasing af brugte biler

GoMore tilbyder privatleasing af brugte biler. Bilerne har været brugt af GoMore medlemmer og er nu klar til endnu en tur som leasingbil. Vælger du en brugt leasingbil, hjælper du med at fuldende delebilscirklen. Alle vores tilbud på brugte biler er med en lav udbetaling og uden depositum. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og minimum 15.000 km/år.

Se alle leasingbiler

Aktuelle tilbud på leasing af brugte biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af brugte biler

Vi får ugentligt nye brugte biler på siden til privatleasing. Der er brugte leasingbiler i alle kategorier fra små bybiler til rummelige stationcars, store SUV'er og praktiske 7-personers. GoMore Leasing har et bredt udvalg af tilbud på brugte leasingbiler fra mange mærker som bl.a. Renault, Peugeot, Citroën, Nissan, Opel, Mazda, Ford og Volvo.

Ved leasing af en brugt bil bestemmer du selv, hvor længe du vil beholde bilen fra 12-36 måneder. Hvis du vil lease en brugt bil i en kortere periode, tilbyder vi også korttidsleasing. Med korttidsleasing kan du lease en brugt bil på en fleksibel kontrakt fra 1-4 eller 6-12 måneder og faste kontrakter på 4 måneder. Vi tilføjer løbende nye tilbud på nye og brugte biler til privatleasing.

Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du udleje din brugte leasingbil og lade bilen tjene sine egne penge. På den måde kan du reducere dine leasingudgifter, men du bidrager til, at færre mennesker har brug for egen bil.

Se mere om udlejning af din leasingbil

Brugte leasingbiler med lav udbetaling

Alle vores brugte leasingbiler fås med lav udbetaling. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service og forsikring.

Se vores tilbud på brugte biler til privatleasing eller læs mere om leasing af brugte biler

Hurtig levering ved leasing af brugte biler

Når du bestiller en brugt leasingbil på vores side, er du hurtigt godt kørende. Leveringen er helt ned til 5 hverdage. Når du skal aflevere din brugte leasingbil tilbage, afleveres den på en FDM-station nær dig, som sikrer dig en professionel og tryg tilbagelevering.

Husk at holde øje med vores side eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, så du er den første til at høre om nye gode tilbud på brugte leasingbiler.

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore