Privatleasing af brugte biler

GoMore tilbyder privatleasing af brugte biler. Bilerne har været brugt af GoMore medlemmer og er nu klar til endnu en tur som leasingbil. Vælger du en brugt leasingbil, hjælper du med at fuldende delebilscirklen. Alle vores brugte biler fås uden depositum og udbetaling. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 25.000 km/år.

Se alle leasingbiler
Privatleasing > Brugtleasing

Aktuelle tilbud på leasing af brugte biler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af brugte biler

Vi får ugentligt nye brugte biler på siden til privatleasing. Der er biler i alle bilkategorier fra små bybiler til rummelige stationcars, store SUV'er og praktiske 7-personers. GoMore Leasing byder på et bredt udvalg af mange mærker og modeller som bl.a. Renault, Peugeot, Citroën, Nissan, Opel, Mazda, Ford og Volvo.

Du bestemmer selv, hvor længe du vil beholde bilen i alt fra 12-36 måneder. Vi har også korttidsleasing, hvor du kan få en bil på en fleksibel kontrakt fra 1-4 eller 6-12 måneder og faste kontrakter på 4 måneder.

Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du udleje din bil og tjene penge, når du ikke selv bruger bilen. På den måde kan du reducere dine egne leasingudgifter, men du bidrager til, at færre mennesker har brug for egen bil.

Se mere om udlejning af din leasingbil

Leasingbiler uden udbetaling og depositum

Alle vores brugte biler fås uden depositum og udbetaling. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service og forsikring.

Se vores udvalg af brugte biler til privatleasing eller læs mere om leasing af brugte biler

Hurtig levering

Når du bestiller en leasingbil på vores side, er du hurtigt godt kørende. Leveringen er helt ned til 5 hverdage. Når du skal aflevere din bil tilbage, afleveres den på en FDM-station nær dig, som sikrer dig en professionel og tryg tilbagelevering.

Hold øje med vores side eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, så du er den første til at høre om nye gode tilbud.