Hvad er korttidsleasing?

Privatleasing > Hvad er korttidsleasing?

Korttidsleasing hos GoMore

Med korttidsleasing (også kaldet minilease) hos GoMore kan du få en bil i en kort periode fra kun 1 måned. På den måde kan du have bil efter behov. Korttidsleasing gør det let at skifte bil, hvis dit behov ændrer sig, fx ved familieforøgelse, eller hvis du kun vil have bil i de våde og kolde måneder.

Når du korttidsleaser en bil hos GoMore, betaler du en fast lav månedlig ydelse, der inkluderer forsikring og service af din leasingbil. Vores tilbud på korttidsleasing (eller minileasing) fås altid uden udbetaling. Vi tilbyder løbende korttidsleasing af både nye og brugte biler.

Korttidsleasing er et godt alternativ til at købe og eje bil, da du undgår værditab og risikoen for store værkstedsregninger. Bindingsperioden er kort, og du slipper for besværet med at sælge en bil. Når kontrakten udløber, skal du blot aflevere bilen tilbage. Hvis du har brug for en ny, så er vi klar til at hjælpe.

Korttidsleasing minder om almindelig privatleasing, men med kortere kontrakter. På den måde er det mere fleksibelt, og du kan nøjes med at have bil i den periode, du har brug for. Vi tilbyder typisk tre forskellige kontraktlængder, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Fordele ved korttidsleasing

Fordelene ved korttidsleasing hos GoMore dækker over:

  • 0 kr. i udbetaling
  • Fast ydelse inklusive service og forsikring
  • Fra kun 1 måneds binding
  • Hurtig levering fra 5 hverdage
  • Skift bil efter behov

Prøv korttidsleasing med GoMore uden udbetaling

Vi har forskellige kontraktlængder inden for korttidsleasing. Du kan vælge en fleksibel aftale på 1-4 måneder, en fast 4-måneders aftale eller en fleksibel aftale på 6-12 måneder. På den måde kan du nøjes med at have bil i den periode eller sæson, der passer dig.

Vælger du en leasingbil med en fleksibel aftale på 1-4 måneder eller en fast 4-måneders aftale, er der teknisk set ikke tale om leasing, men derimod månedsleje af bilen. Det vil sige, at du kan leje en bil i en måned eller op til 4 måneder afhængig af dit behov. Der er derfor tale om en lejekontrakt til bilen, men vi kalder det for korttidsleasing (også kaldet minilease). Service og forsikring er inkluderet som altid.

Korttidsleasing i 1 til 4 måneder

Du vælger en specifik bilmodel. Ved nogle tilbud vælger du i stedet en bilkategori, fx bybil eller stationcar. Kontrakterne er uden udbetaling og kan typisk variere fra at være 1-3 eller 1-4 måneder.

Kontrakten er meget fleksibel. Efter 30 dage kan du opsige aftalen med kun 1 dags varsel. Hvis dit behov ændrer sig, har du mulighed for at skifte bil eller bilkategori. Bilen er helt ny eller let brugt og kan leveres i løbet af 5 hverdage.

Korttidsleasing i 4 måneder

En fast 4-måneders aftale betyder, at du kan vælge en specifik bilmodel og beholde bilen i en fast periode på 4 måneder. Du kan ikke opsige kontrakten undervejs, som ved de fleksible leasingaftaler.

Bilen er helt ny og kan leveres i løbet af 5 hverdage.

Korttidsleasing i 6 til 12 måneder

Med korttidsleasing i 6 til 12 måneder vælger du en specifik bilmodel og beholder bilen i det ønskede antal måneder inden for perioden på kontrakten. Kontrakten løber som udgangspunkt i 12 måneder, men du kan opsige aftalen efter 5 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Bilen har været leaset før og er derfor let brugt. Ved levering er bilen klargjort, men kan have mindre kosmetiske skader som følge af normal brug. Bilen kan leveres i løbet af 14 dage.

Ønsker du at have bil i 12 måneder eller mere, kan du vælge blandt vores brede udvalg af leasingbiler på 12-36 måneders kontrakter. Kontrakterne løber op til 36 måneder, men du kan altid aflevere bilen efter 12 måneder.

Filtrer efter kontraktlængde og se vores tilbud på korttidsleasing her

Service og forsikring med GoMore Leasing

Med GoMore privatleasing og erhvervsleasing er service og forsikring altid inkluderet din månedlige ydelse.

Vores forsikring omfatter ansvar- og kaskoforsikring. Det vil sige, at forsikringen dækker skader på din bil samt skader, der er forvoldt på andre personer eller andres ejendom.

Flere af vores leasingtilbud er også inklusiv afleveringsforsikring. Det står angivet på hvert tilbud, om afleveringforsikring er med i prisen. Afleveringforsikringer dækker mindre skader, når du tilbageleverer din leasingbil. Her er du dækket for op til 25.000 kroner i alt uafhængigt af antal skader. Hver skade må maksimalt koste 5.000 kroner.

Under leasingperioden er alle serviceeftersyn af din bil inkluderet i din ydelse. Når bilen skal til service, oplyser du blot værkstedet om, at bilen er leaset med GoMore og den pågældende samarbejdspartner (fx LeasePlan eller ALD). Værkstedet sørger for at sende regningen til vores samarbejdspartner. Hvis du ikke ved, hvilken samarbejdspartner der har leveret din bil, kan værkstedet scanne din nummerplade og få oplyst navnet.

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Udlej din leasingbil på GoMore og reducer dine udgifter

Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du udleje din bil og lade den tjene penge, når du ikke bruger den. På den måde kan du reducere din månedlige ydelse og på samme tid mindske andre menneskers behov for at eje bil selv.

Når du lejer din leasingbil ud på GoMore, er du dækket af vores udlejningsforsikring hos Tryg. Eventuelle skader påvirker derfor ikke din leasingforsikring.

Læs mere om udlejning med GoMore

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler