Hvad er korttidsleasing?

Privatleasing > Hvad er korttidsleasing?

Korttidsleasing hos GoMore

Med korttidsleasing hos GoMore kan du få en bil i en kort periode fra kun 1 måned. På den måde kan du have bil efter behov. Korttidsleasing gør det let at skifte bil, hvis dit behov ændrer sig, fx ved familieforøgelse, eller hvis du kun vil have bil i de våde og kolde måneder.

Når du korttidsleaser en bil hos GoMore, betaler du en fast lav månedlig ydelse, der inkluderer forsikring og service af din leasingbil. Vores tilbud på korttidsleasing fås altid uden udbetaling. Vi tilbyder løbende korttidsleasing af både nye og brugte biler.

Korttidsleasing er et godt alternativ til at købe og eje bil, da du undgår værditab og risikoen for store værkstedsregninger. Bindingsperioden er kort, og du slipper for besværet med at sælge en bil. Når kontrakten udløber, skal du blot aflevere bilen tilbage. Hvis du har brug for en ny, så er vi klar til at hjælpe.

Korttidsleasing minder om almindelig privatleasing, men med kortere kontrakter. På den måde er det mere fleksibelt, og du kan nøjes med at have bil i den periode, du har brug for. Vi tilbyder typisk tre forskellige kontraktlængder, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Fordele ved korttidsleasing

Fordelene ved korttidsleasing hos GoMore dækker over:

  • 0 kr. i udbetaling
  • Fast ydelse inklusive service og forsikring
  • Fra kun 1 måneds binding
  • Hurtig levering fra 5 hverdage
  • Skift bil efter behov

Prøv korttidsleasing med GoMore uden udbetaling

Vi har forskellige kontraktlængder inden for korttidsleasing. Du kan vælge en fleksibel aftale på 1-4 måneder, en fast 4-måneders aftale eller en fleksibel aftale på 6-12 måneder. På den måde kan du nøjes med at have bil i den periode eller sæson, der passer dig.

Korttidsleasing i 1 til 4 måneder

Du vælger en specifik bilmodel. Ved nogle tilbud vælger du i stedet en bilkategori, fx bybil eller stationcar. Kontrakterne er uden udbetaling og kan typisk variere fra at være 1-3 eller 1-4 måneder.

Kontrakten er meget fleksibel. Efter 30 dage kan du opsige aftalen med kun 1 dags varsel. Hvis dit behov ændrer sig, har du mulighed for at skifte bil eller bilkategori. Bilen er helt ny eller let brugt og kan leveres i løbet af 5 hverdage.

Korttidsleasing i 4 måneder

En fast 4-måneders aftale betyder, at du kan vælge en specifik bilmodel og beholde bilen i en fast periode på 4 måneder. Du kan ikke opsige kontrakten undervejs, som ved de fleksible leasingaftaler.

Bilen er helt ny og kan leveres i løbet af 5 hverdage.

Korttidsleasing i 6 til 12 måneder

Med korttidsleasing i 6 til 12 måneder vælger du en specifik bilmodel og beholder bilen i det ønskede antal måneder inden for perioden på kontrakten. Kontrakten løber som udgangspunkt i 12 måneder, men du kan opsige aftalen efter 5 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Bilen har været leaset før og er derfor let brugt. Ved levering er bilen klargjort, men kan have mindre kosmetiske skader som følge af normal brug. Bilen kan leveres i løbet af 14 dage.

Ønsker du at have bil i 12 måneder eller mere, kan du vælge blandt vores brede udvalg af leasingbiler på 12-36 måneders kontrakter. Kontrakterne løber op til 36 måneder, men du kan altid aflevere bilen efter 12 måneder.

Filtrer efter kontraktlængde og se vores tilbud på korttidsleasing her

Udlej din leasingbil på GoMore og reducer dine udgifter

Som noget særligt med GoMore Leasing, kan du udleje din bil og lade den tjene penge, når du ikke bruger den. På den måde kan du reducere din månedlige ydelse og på samme tid mindske andre menneskers behov for at eje bil selv.

Læs mere om udlejning med GoMore

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler