Hvor mange kilometer får jeg med i lejen?

Når du lejer bil på GoMore, har du altid et bestemt antal kilometer inkluderet i din leje. Lejeperiodens længde bestemmer, hvor mange kilometer du får med. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med.

Når du lejer en bil i flere sammenhængende dage, anvender vi automatisk en perioderabat, så din leje bliver billigere. Perioderabatten betyder også, at antallet af kilometer reduceres forholdsmæssigt med rabatten, der gives per dag.

Eksempel:

  • En lejebil i et døgn = 337 kroner inkl. 150 km
  • Samme lejebil i tre døgn = 904 kroner (301 kr/dag) inkl. 400 km (133 km/dag)

Kan jeg købe ekstra kilometer?

Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal ud på en længere tur.

Det er en god idé at overveje dit behov for kilometer på forhånd. Underkørte kilometer refunderes ikke, så køb derfor ikke flere ekstra kilometer, end du har brug for. Du kan altid se i lejeoversigten i appen eller på din bookingkvittering, hvor mange kilometer du har inkluderet.

Hvis du finder ud af, at du har brug for flere kilometer efter, at din booking er godkendt, kan du fortsat nå at tilkøbe ekstra kilometer. I din lejeoversigt kan du trykke på “Detaljer” og derefter “Rediger leje”, og så kan du tilføje flere kilometer.

Bemærk at når lejen først er begyndt, kan du ikke længere tilføje flere kilometer.

Hvad sker der, hvis jeg kører for mange kilometer?

Efter endt lejeperiode kan du se, om du har kørt for mange kilometer i forhold til det antal, som var inkluderet i din booking inkl. evt. tilkøbte ekstra kilometer. Hvis du har kørt for mange kilometer, skal du betale en pris pr. overkørt kilometer, som er 50% højere end den normale kilometerpris.

Når du anvender den digitale lejekontrakt, registreres evt. overkørte kilometer i lejekontrakten og kan afregnes direkte via appen. Når der afregnes direkte via appen, pålægges den ekstra betaling et servicegebyr på 20% af den samlede pris for de overkørte kilometer ligesom, hvis kilometerne var tilkøbt som ekstra kilometer under bookingen. Hvis du og udlejer ikke ønsker at afregne via appen, kan I springe afregning i appen over ved aflevering af bilen og derefter afregne internt.

Hvis overkørte kilometer registreres i appen, vil du som lejer automatisk blive opkrævet det ekstra beløb. Det ekstra beløb trækkes på dit betalingskort og overføres automatisk til udlejers GoMore konto.

Hvis du som lejer ikke er enig i antallet af overkørte kilometer, skal du kontakte os på support@gomore.dk inden for 24 timer efter endt leje.

Hvordan fungerer ekstra og overkørte kilometer med GoMore Nøglefri?

Når du lejer en Nøglefri bil, kan du afhente og aflevere bilen med GoMore appen. Det betyder, at du ikke mødes med udlejer, og at du som lejer selv udfylder lejekontrakten i appen ved afhentning.

Ved en Nøglefri udlejning aflæses kilometertal ved lejens start automatisk i appen. Når du afleverer bilen, aflæses antallet af kilometer igen automatisk. Hvis kilometertallet ikke rapporteres automatisk, vil du blive bedt om at indtaste kilometertallet manuelt og tage et billede af kilometertælleren for dokumentation.

Betaling ved overkørte kilometer afregnes automatisk via appen.

Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe på support@gomore.dk eller 89 88 99 01.

Du kan også finde flere svar i vores vidensbase.

Lej en bil i dit nabolag med GoMore

Privat biludlejning er den billigste måde at leje bil på, og du kan finde biler lige rundt om hjørnet.

Lej en bil til alle typer formål

Små biler til ærinder

Book en bybil i et par timer til de ting, du skal have ordnet

Se bybiler

Store biler til en weekendtur

Book en større bil til en weekendtur med din familie eller dine venner

Se SUV’er og stationcars

Varebiler til flytningen

Book en varebil til flyttedagen eller en tur i IKEA

Se varebiler