Hvordan tilføjer jeg en ekstra fører?

Når du booker en lejebil med GoMore, er det muligt at tilføje én ekstra fører til din lejeaftale. Du tilføjer en ekstra fører under lejedetaljer i bookingprocessen.

Du skal bruge den ekstra førers fulde navn, kørekortnummer og udstedelsesdato på kørekortet klar. Vær opmærksom på at en ekstra fører koster 29 kr. pr. dag.

Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra chauffør, da du bookede bilen, kan dette gøres inden tidspunktet for lejens start ved at redigere lejen. Når du tilføjer en ekstra fører inden lejens start, accepteres ændringen automatisk.

Du kan læse mere om, hvordan du nemt kan redigere din lejeaftale her.

Den ekstra fører skal være fyldt 21 år og have haft kørekort i mindst 1 år. Vær opmærksom på, at den ekstra fører, ligesom dig, skal opfylde GoMores forsikringsbetingelser. Som lejer er du ansvarlig for, at den ekstra fører lever op til betingelserne. Du kan se vores forsikringsbetingelser her.

Som lejer har du ansvaret for bilen, herunder for om der er forsikringsdækning for den ekstra førers brug af bilen. Hvis uheldet skulle være ude, er det dig som lejer, der er ansvarlig for en eventuel selvrisiko uanset hvem, der fører bilen.

Du skal som lejer afhente bilen, fordi det er dig, der skal underskrive kontrakten i appen. Det vil sige, at den ekstra fører ikke må hente lejebilen, uanset om lejeaftalen er med eller uden Nøglefri. Det betyder også, at du selv skal aflevere bilen, da du på tilsvarende vis skal underskrive slutkontrakten, uanset om det er med eller uden Nøglefri.

Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe på support@gomore.dk eller 89 88 99 01.

Du kan også finde flere svar i vores vidensbase.

Lej en bil i dit nabolag med GoMore

Privat biludlejning er den billigste måde at leje bil på, og du kan finde biler lige rundt om hjørnet.

Lej en bil til alle typer formål

Små biler til ærinder

Book en bybil i et par timer til de ting, du skal have ordnet

Se bybiler

Store biler til en weekendtur

Book en større bil til en weekendtur med din familie eller dine venner

Se SUV’er og stationcars

Varebiler til flytningen

Book en varebil til flyttedagen eller en tur i IKEA

Se varebiler