Privatleasing af minibiler

Vi har et stort udvalg af biler i alle størrelser. I minibil-kategorien har vi mange forskellige mærker. Du kan fx lease en Hyundai i10, Renault Clio, Opel Corsa eller Fiat 500. Vi tilføjer ugentligt nye biler til siden, og vores tilbud inkluderer altid service og forsikring.

Se alle leasingbiler

Privatleasing af minibiler

Se alle leasingbiler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Leasing af minibiler med alt inklusiv

Er du interesseret i leasing af en lille bil, har vi mange gode og små biler til dig. Med GoMore Leasing betaler du en fast lav månedlig ydelse, hvor service og forsikring altid er inkluderet. Du får også 25.000 km/år, og når du bestiller, kan du vælge, om du vil have flere eller færre kilometer i din aftale.

Vores forsikring omfatter kasko- og ansvarsforsikring. Det betyder, at forsikringen dækker skader på din leasingbil og skader forvoldt på andre personer eller andres ejendom. Når din minibil skal serviceres, skal du bare bestille en tid hos et autoriseret mærkeværksted. Vores anbefaling er, at du vælger det værksted, hvor du afhentede bilen.

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Del din bil i nabolaget og reducer dine udgifter

Som noget særligt med GoMore Leasing har du mulighed for at udleje din minibil på vores platform, når du ikke selv bruger den. På den måde kan du reducere din leasingudgift, mens du bidrager til at færre mennesker har brug for at eje bil.

Afhængig af lokation, pris og ledighed, kan du tjene omkring 3.000 kroner per måned for en lille leasingbil og 5.000 kroner per måned for større leasingbiler.

Din leasingbil er dækket af vores særlige udlejningsforsikring hos Tryg under dine lejeaftaler. Det betyder, at din leasingforsikring ikke påvirkes, hvis uheldet skulle være ude.

Læs om udlejning med GoMore og se, hvor meget du kan spare

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore