Erhvervsleasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have firmabil på

  • Vær med til at udnytte planetens ressourcer bedre
  • Udlej bilen og reducer leasingudgiften
  • Gennemskuelige priser og online bestilling

Tesla Model 3 Standard Range Plus

5.250 DKK per måned Ekskl. moms
Elbil Automatgear

36 måneder · 25.000 km/år

Udbetaling DKK 25.000

Tesla Model 3 Standard Range Plus

Vil du være den første til at høre om nye tilbud?

Få besked så snart vi tilføjer flere biler

Leasingblog

Nem og billig firmabil med GoMore Leasing

GoMore erhvervsleasing er den nemmeste måde at have firmabil på. Vi tilbyder erhvervsleasing af din nye firmabil til en fast lav månedlig ydelse, hvor service og forsikring er inkluderet. Bilerne kan bestilles online, og alle priser er oplyst på vores side. Vores priser på erhvervsleasing inkluderer også levering af firmabilen, og der er ingen skjulte gebyrer.

Vi leverer din nye firmabil på din arbejdsplads. Når din firmabil skal til service, sørger vi for det, hvis du vælger et af vores samarbejdsværksteder. Når din leasingkontrakt udløber, henter vi bilen igen. Vil du erhvervslease en ny firmabil herefter, står vi klar til at hjælpe.

Vi har alle firmabiler til alle behov. Leder du efter en bestemt bil eller et specifikt udstyrsniveau, kan du altid kontakte os for et skræddersyet tilbud på erhvervsleasing til dig og din virksomhed. Vi har forskellige kontraktlængder, så aftalen kan tilpasses jeres behov. Undervejs er der muligt at forlænge kontrakten eller tilføje flere kilometer. Læs mere om regler ved erhvervsleasing.

Udlej firmabilen og reducer leasingudgiften

Som noget særligt med GoMore erhvervsleasing kan du vælge at udleje din firmabil, når du ikke selv bruger den. På den måde bidrager du og din virksomhed til en bedre udnyttelse af planetens ressourcer, samtidig med at udgifterne til firmabilen reduceres. Firmabilen er fuldt forsikret, og du vælger altid selv, hvornår bilen kan lejes og af hvem.

De fleste af vores leasingbiler kan leveres med Nøglefri teknologi. Med Nøglefri kan dine lejere helt selv afhente og aflevere din firmabil. Biler med Nøglefri bliver i gennemsnit udlejet 5 gange så ofte som andre biler. Afhængig af lokation, pris og ledighed, kan bilen tjene omkring 3.000 kroner per måned for en lille bil og 5.000 kroner per måned for en stor bil.

Vi betaler for installationen af GoMore Nøglefri, der foregår i København eller Aarhus. Du betaler 200 kr. om måneden, som tjenes ind på én dags udlejning. Udlejning gør GoMore erhvervsleasing til den billigste måde at have firmabil på. Se mere om udlejning med GoMore.

Spørgsmål og svar

GoMore tilbyder økonomisk og transparent erhvervsleasing til virksomhedens medarbejdere samt mulighed for, at bilen kan udlejes, når medarbejderen ikke selv bruger bilen. På den måde får jeres medarbejdere en god og billig leasingløsning, mens I bidrager til bedre brug af planetens ressourcer. Medarbejdere kan bruge bilen både privat og til arbejdskørsel, så omkostninger til billeje, taxa og anden transport kan holdes nede.

Læs mere

Vi kan levere alle biler til alle behov. Fandt du ikke lige netop det mærke, den model eller udstyrsniveau, du søgte, kan du altid kontakte os. Ring til os på 89889902 eller skriv på leasing@gomore.com, så laver vi et tilbud til dig og din virksomhed.

Læs mere

Udlej din erhvervsleasingbil uden at være til stede og få dækket nogle af dine udgifter. Med GoMore Nøglefri får du flere udlejninger, meget nemmere. Du bestemmer, hvornår din bil kan lejes og af hvem.

Læs mere

Når du leaser bil gennem GoMore får du en helt ny bil til en fast og lav månedlig pris. Du har som medarbejder samtidig mulighed for at leje bilen ud på GoMore, når du ikke bruger den. Når bilen er udlejet, er den dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg, så din leasingforsikring ikke bliver berørt.

Læs mere

Når du har udvalgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til tilvalg og bestilling”. Her får du mulighed for en række tilvalg, hvorefter din bestilling sendes afsted til vores samarbejdspartner.

Læs mere

Med firmabil gennem GoMore får du en økonomisk leasingbil, mens du er med til at passe lidt bedre på planeten. Du kan udleje bilen på GoMore, når du ikke bruger den. Bilen kan leveres med GoMore Nøglefri teknologi, så du ikke behøver at mødes og overdrage nøgler til lejer, når du udlejer bilen. På den måde kan bilen tjene sine egne penge, mens du fx er på arbejde eller på ferie, og andre får glæde af din ledige bil.

Læs mere

For GoMore er det vigtigt, at vores brugere ken­der og overholder skattereglerne i Danmark. Derfor samarbejder GoMore med Skattestyrelsen, så vi kan hjælpe vores brugere til at betale den skat, de skal.

Reglerne for udlejning af erhvervsleasede biler kan variere. GoMore anbefaler derfor, at du rådfører dig med din/virksomhedens revisor inden udlejning på GoMore.

Læs mere

Med GoMore Erhvervsleasing er forsikring som noget særligt inkluderet i prisen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring og har en selvrisiko på DKK 7.500 pr. skade.

Læs mere

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore