Erhvervsleasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have firmabil på

  • Vær med til at udnytte planetens ressourcer bedre
  • Udlej bilen og reducer leasingudgiften
  • Gennemskuelige priser og online bestilling

Tesla Model 3 Standard Range Plus

5.400 DKK per måned Ekskl. moms

12 måneder · 25.000 km/år

Udbetaling DKK 25.000

Tesla Model 3 Standard Range Plus

Vil du være den første til at høre om nye tilbud?

Få besked så snart vi tilføjer flere biler

Leasingblog

Spørgsmål og svar

Vi kan levere alle biler til alle behov. Fandt du ikke lige netop det mærke, den model eller udstyrsniveau, du søgte, kan du altid kontakte os. Ring til os på 89889902 eller skriv på leasing@gomore.com, så laver vi et tilbud til dig og din virksomhed.

Læs mere

GoMore tilbyder økonomisk og transparent erhvervsleasing til virksomhedens medarbejdere samt mulighed for, at bilen kan udlejes, når medarbejderen ikke selv bruger bilen. På den måde får jeres medarbejdere en god og billig leasingløsning, mens I bidrager til bedre brug af planetens ressourcer. Medarbejdere kan bruge bilen både privat og til arbejdskørsel, så omkostninger til billeje, taxa og anden transport kan holdes nede.

Læs mere

Udlej din erhvervsleasingbil uden at være til stede og få dækket nogle af dine udgifter. Med GoMore Nøglefri får du flere udlejninger, meget nemmere. Du bestemmer, hvornår din bil kan lejes og af hvem.

Læs mere

Når du har udvalgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til tilvalg og bestilling”. Her får du mulighed for en række tilvalg, hvorefter din bestilling sendes afsted til vores samarbejdspartner.

Læs mere

Med firmabil gennem GoMore får du en økonomisk leasingbil, mens du er med til at passe lidt bedre på planeten. Du kan udleje bilen på GoMore, når du ikke bruger den. Bilen kan leveres med GoMore Nøglefri teknologi, så du ikke behøver at mødes og overdrage nøgler til lejer, når du udlejer bilen. På den måde kan bilen tjene sine egne penge, mens du fx er på arbejde eller på ferie, og andre får glæde af din ledige bil.

Læs mere

For GoMore er det vigtigt, at vores brugere ken­der og overholder skattereglerne i Danmark. Derfor samarbejder GoMore med Skattestyrelsen, så vi kan hjælpe vores brugere til at betale den skat, de skal.

Reglerne for udlejning af erhvervsleasede biler kan variere. GoMore anbefaler derfor, at du rådfører dig med din/virksomhedens revisor inden udlejning på GoMore.

Læs mere

Når du leaser bil gennem GoMore får du en helt ny bil til en fast og lav månedlig pris. Du har som medarbejder samtidig mulighed for at leje bilen ud på GoMore, når du ikke bruger den. Når bilen er udlejet, er den dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg, så din leasingforsikring ikke bliver berørt.

Læs mere

Med GoMore Erhvervsleasing er forsikring som noget særligt inkluderet i prisen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring og har en selvrisiko på DKK 7.500 pr. skade.

Læs mere

Mærker og modeller

Du kan lease en lang række af mærker og bilmodeller med GoMore