Erhvervsleasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have firmabil på

  • Vær med til at udnytte planetens ressourcer bedre
  • Udlej bilen og reducer leasingudgiften
  • Gennemskuelige priser og online bestilling

Erhvervsleasing i 36 måneder

Alle priser er inklusiv forsikring, service og 25.000 km pr. år

Priser er eksklusiv moms

Erhvervsleasing i 12 måneder

Alle priser er inklusiv forsikring, service og 25.000 km pr. år

Priser er eksklusiv moms

Spørgsmål og svar

Med firmabil gennem GoMore får du en økonomisk leasingbil samtidig med, at du er med til at passe lidt bedre på planeten.

Du kan udleje bilen på GoMore, når du ikke bruger den. Bilen kan endda leveres med GoMore Nøglefri teknologi, så du ikke behøver at mødes og overdrage nøgler til lejer, når du udlejer bilen. På den måde kan bilen tjene sine egne penge, mens du fx er på arbejde eller på ferie, og andre får glæde af din ledige bil.

Service og forsikring er inkluderet i prisen, og vi leverer bilen til din arbejdsplads og henter den igen, når leasingperioden slutter.

GoMore tilbyder økonomisk og transparent erhvervsleasing til virksomhedens medarbejdere, samt mulighed for at bilen kan udlejes, når medarbejderen ikke selv bruger bilen. På den måde får jeres medarbejdere en god leasingløsning, samtidig med at I bidrager til en bedre brug af planetens ressourcer.

Medarbejdere kan bruge bilen både privat og til arbejdskørsel, så omkostninger til billeje, taxa og anden transport kan holdes nede.

Priser er angivet på tilbuddet og bilen kan bestilles online. Prisen er inklusiv service og forsikring. Bilen registreres i virksomhedens navn, hvilket gør det nemt, hvis en medarbejder stopper, eller I er flere der vil bruge bilen.

Når bilen er udlejet gennem GoMore, er bilen dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg, så din leasingforsikring ikke bliver berørt.

Vi kan levere alle biler til alle behov. Fandt du ikke lige netop det mærke, den model eller udstyrsniveau, du søgte, så kontakt os på 71995880 eller leasing@gomore.com, så kan vi skræddersy et tilbud til dig og din virksomhed.

Vælg kontraktlængde mellem 4 måneder, 12 måneder eller 36 måneder, så aftalen passer til dit og din virksomheds behov. Aftaler på 12 og 36 måneder kan forlænges efter aftale og det er selvfølgelig også muligt at tilføje flere kilometer undervejs.

Når du leaser bil gennem GoMore får du en helt ny bil til en fast og lav månedlig pris. Du har som medarbejder samtidig mulighed for at leje bilen ud på GoMore, når du ikke bruger den. Når bilen er udlejet, er den dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg, så din leasingforsikring ikke bliver berørt.

Priseksempel:
Leasingydelse pr. måned = 7.500 kr.
Udlejning 6 dage x 650 kr. = 3.900 kr.
Samlet udgift pr. måned = 3.600 kr.

Hvor meget du kan spare på at leje din bil ud er afhængig af den pris du sætter, og hvor mange dage bilen bliver lejet ud.

For GoMore er det vigtigt, at vores brugere ken­der og overholder skattereglerne i Danmark. Derfor samarbejder GoMore med Skat­testyrelsen, så vi kan hjælpe vores brugere til at betale den skat, de skal. GoMore anbefaler derfor, at du rådfører dig med din/virksomhedens revisor inden udlejning på GoMore.

Service og forsikring er inkluderet i leasingaftalen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring og har en selvrisiko på DKK 7.500 pr. skade.

Med GoMore Leasing betaler du ikke ekstra, hvis ikke du er elitebilist.

Du kan få tilsendt et eksempel på forsikringspolicen ved at skrive til os på leasing@gomore.dk.

Når bilen lejes ud gennem GoMore, er bilen dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg, så din leasingforsikring ikke bliver berørt.

Når du har valgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til tilvalg og bestilling”. Her får du mulighed for en række tilvalg og udfylde dine kontaktoplysninger. Når vi modtager din bestilling, kontakter vi dig for at notere ønsker og afklare eventuelle spørgsmål.

Herefter kontakter vores samarbejdspartner dig med henblik på at lave en kreditvurdering inden din bestilling kan endeligt godkendes. Der foretages en kreditvurdering af din virksomhed, hvis CVR-nummer skal angives i bestillingen. For at kreditgodkende din virksomhed skal vores samarbejdspartner have adgang til regnskab og årsrapport.

Når din virksomhed er blevet kreditgodkendt, vil den ansvarlige blive kontaktet for at afstemme bil og behov og vil herefter modtage en aftale per mail. Så snart vores samarbejdspartner har modtaget den underskrevne aftale retur og modtaget udbetaling, bestilles bilen hos forhandleren. Umiddelbart efter bilen er bestilt, modtager din virksomhed en endelig leveringsdato. Bilen leveres på din arbejdsplads. Når din virksomhed er godkendt, kan I tilføje flere biler på aftalen.

Udlej din leasingbil uden du er til stede og få dækket nogle af dine udgifter. Med GoMore Nøglefri får du flere udlejninger, meget nemmere. Du bestemmer, hvornår din bil kan lejes og af hvem. Nøglefri biler er i gennemsnit udlejet 5 gange så meget som ikke-Nøglefri biler.

Lejer afhenter og afleverer din bil uden din hjælp. Lejer dokumenterer bilens stand ved at tage billeder af bilen. Brændstofniveau og kilometerstand bliver automatisk aflæst af vores app.

Mange af vores leasingbiler kan leveres med Nøglefri teknologi præ-installeret. Autoriserede mekanikere installerer teknologien i din bil. Det gør det muligt at åbne og låse bilen fra GoMore app'en.