GoMore partnerskaber

Vi er teamet op med et par af Danmarks største og mest fremsynede virksomheder, som sammen med GoMore arbejder for at du kan få mere køreglæde i hverdagen.


LeasePlan

LeasePlan

LeasePlan er verdens førende inden for operationel billeasing og en af de førende internationale aktører i flådestyring. LeasePlan har kontorer i 32 lande og forvalter 1,4 millioner køretøjer.


ALD

ALD

ALD Automotive er en af Danmarks største virksomheder inden for billeasing og flådestyring. ALD Automotive administrerer 1,3 millioner firmabiler i 41 lande og tilbyder komplette billøsninger til deres kunder.


Protector

Protector

GoMore har indgået et stærkt samarbejde med Protector om privat biludlejning. Protector udfordrer den etablerede forsikringsindustri med innovative forsikringsløsninger.

Læs mere om samarbejdet

Q8 Servicestationer

Q8 tilbyder alle vores bilister og passagerer gratis kildevand eller kanelsnegl på GoMore turen! Derudover får alle bilejere halv pris på Årstidens Vask hver gang de udlejer deres bil på GoMore. Læs mere om:


Molslinjen

Mols-Linien

Mols-Linien og GoMore har i fællesskab lavet Danmarks første samkørsels-stoppested. Vent på dit lift i tørvejr ved indkørslen til færgen, og kom tørskoet ombord.

Læs mere om samarbejdet

Sikker Trafik

Sikker Trafik

Det er vigtigt, at alle føler sig trygge, når man kører med GoMore. Derfor har vi sammen med Midt- og Vestjyllands Politi og Rådet for Sikker Trafik skrevet en vejledning til, hvordan I kommer sikkert frem.

Læs mere om samarbejdet
Din browser er forældet

Opdatér din browser for at se websitet korrekt Opdatér min browser nu

×