Hvor mange kilometer er inkluderet i aftalen og kan jeg tilkøbe flere?

Privatleasing > Hvor mange kilometer er inkluderet i aftalen og kan jeg tilkøbe flere?

Hvor mange kilometer skal jeg vælge?

Der er som udgangspunkt 25.000 km/år inkluderet i din leasingaftale, når du leaser en bil gennem GoMore. El- og pluginbiler kommer som standard med 15.000 km/år. Når du bestiller, er der mulighed for at vælge flere eller færre kilometer, så det passer til dit behov.

Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når du afleverer bilen tilbage.

Kan jeg tilkøbe flere kilometer efter leasingaftalens start?

12-36 måneders aftaler

Det afhænger af hvilken samarbejdspartner, leasingaftalen er lavet i samarbejde med, om du kan tilvælge flere kilometer efter aftalens start. Hvis du får øget kilometerbehov, f.eks. hvis du flytter eller får nyt job, skal du sende os en mail på leasing@gomore.dk med bilens registreringsnummer, og det antal kilometer du ønsker at øge til.

ALD: Der øges med intervaller á 5.000 km og det koster DKK 300 per 5.000 km, du ønsker at øge med. Ændringen er gældende med tilbagevirkende kraft fra kontraktens start, og du vil modtage en faktura på det antal måneder kontrakten har været i gang ganget med DKK 300, hvis du ønsker at øge med 5.000 km (DKK 600 hvis 10.000 km osv.). Der kan max øges til 35.000 km om året. Det er ikke muligt at justere antallet af kilometer ned efter leasingaftalens start. Overkørte kilometer afregnes 0,80 kr. pr. kilometer ved aflevering af leasingbilen.

LeasePlan: Når der er gået 12 måneder af leasingaftalen og indtil der er 6 måneder til udløb kan du øge antallet af km i din kontrakt. Der øges med intervaller á 5.000 km og det koster DKK 250 per 5.000 km, du ønsker at øge med. Ændringen er gældende med tilbagevirkende kraft fra kontraktens start, og du vil modtage en faktura på det antal måneder kontrakten har været i gang ganget med DKK 250, hvis du ønsker at øge med 5.000 km (DKK 500 hvis 10.000 km osv.). Der kan max øges til 35.000 km om året. Det er ikke muligt at justere antallet af kilometer ned efter leasingaftalens start. Overkørte kilometer afregnes 0,80 kr. pr. kilometer ved aflevering af leasingbilen.

Anden samarbejdspartner: Kontakt os meget gerne for mere information på leasing@gomore.dk

1-4 måneders aftaler

Det er muligt at tilkøbe ekstra kilometer til DKK 1,25 pr. km. For at ændre antal inkluderede km skal du skrive til leasing@gomore.dk, som vil bekræfte ændringen med vores samarbejdspartner. Km kan senest ændres 30 dage inden aftalens afslutning. Overkørte kilometer afregnes 2,50 kr. pr. kilometer ved aflevering af leasingbilen.

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler