Hvad tilbyder GoMore og Clever af ladeløsninger?

Privatleasing > Hvad tilbyder GoMore og Clever af ladeløsninger?

Clever abonnementer

Du har mulighed for at vælge mellem to abonnementer fra Clever til din GoMore leasingbil. Hvis du gerne vil oplade din bil både på ladenetværket og derhjemme, kan du med Clever All-in-One få installeret en ladeboks fra Clever på din privatadresse. Så sætter du bare bilen til opladning, når du kommer hjem, og så er batteriet fuldt opladet næste dag. Har du ikke mulighed for at få installeret en ladeboks, fx fordi du bor i lejlighed, kan Clever All-in-One Network være det rigtige valg for dig. Her får du nemlig adgang til Danmarks største ladenetværk, som du kan lade på helt ubegrænset. Så skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter eller flade batterier.

Sådan bestiller du et abonnement fra Clever

Når du bestiller din bil, vælger du også det Clever abonnement, der passer bedst til dine behov; enten Clever All-in-One eller Clever All-in-One Network. Det gør du på bestillingssiden. GoMore sender din bestilling videre til Clever, som kontakter dig via mail. Hvis du har valgt Clever All-in-One, modtager du også nogle spørgsmål for at afklare, hvilken type installation, du skal have for at få installeret en ladeboks fra Clever hjemme på din privatadresse.

Installation af ladeboks

Hvis du har valgt et Clever All-in-One abonnement, hvor du låner en ladeboks fra Clever, som installeres hjemme hos dig, tager Clevers erfarne installatører sig af installationen. Clever står for service og garanti af ladeboksen, og de tilbagebetaler dit strømforbrug efter deres gældende tilbagebetalingssats.

Intelligent opladning af din bil

Det er vigtigere end nogensinde, at vi hver især tænker smartere, når vi lader vores biler. Det er til nytte og gavn for dig, for fællesskabet og for pengepungen. Clever giver dig mulighed for at oplade intelligent ved at styre opladningen for dig. Du sætter bare bilen til opladning, når du kommer hjem, som du plejer. Clever aktiverer så opladningen på det tidspunkt, hvor der er mest overskud i elnettet, hvilket typisk er om natten. Så er bilen klar om morgenen, når du skal på arbejde.

Har du et spørgsmål, som du mangler svar på, kan du læse mere i Clevers FAQ.

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler