Hvad er GoMore Nøglefri?

Privatleasing > Hvad er GoMore Nøglefri?

Hvorfor vælge Nøglefri?

Nøglefri udlejning er fleksibel og gør din bil mere attraktiv at leje. Lejer afhenter og afleverer bilen helt uden din hjælp. På den måde kan du udleje din bil uden selv at være hjemme.

Der er stor efterspørgsel på biler med Nøglefri, og de får fem gange så mange bookinger som biler uden funktionen. Afhængig af lokation, dagspris og ledighed, tjener en lille bil 3.000 kr. og en stor bil 5.000 kr. per måned.

Hvordan fungerer Nøglefri udlejning?

Lejer udfylder lejekontrakten i GoMores app ved afhentning og tilbagelevering. Bilens stand dokumenteres ved, at lejer tager billeder af bilen samt dokumenterer niveauet for brændstof/batteri og kilometerstand. Hvis lejer tilbageleverer bilen med mere eller mindre brændstof eller har kørt flere kilometer end inkluderet, vil ekstra opkrævninger foregå helt automatisk via appen. Indtjeningen sættes ind på din GoMore saldo, hvorfra den kan udbetales til din bankkonto.

Hvordan bliver bilen Nøglefri?

Nøglefri skal enten installeres eller aktiveres i bilen. Efter du har lavet en bestilling, kontakter vi dig med information om installation eller aktivering.

Mange af leasingbilerne kan leveres med Nøglefri teknologi installeret på forhånd. Teknologien installeres i din bil af autoriserede mekanikere. Hvis ikke den ønskede bil kan leveres med Nøglefri præ-installeret, booker vi dig ind til en tid på et værksted hurtigst muligt efter udlevering.

Hvad koster Nøglefri?

Ved privatleasing betaler du 250 kr./måned for Nøglefri, som indtjenes på én dags udlejning. GoMore betaler for installationen.

Hvis du allerede har modtaget din leasingbil og ønsker at komme igang med Nøglefri udlejning, kan du skrive til keyless@gomore.com. Så hjælper vi dig i gang :-)

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler