Hvor og hvornår skal min leasingbil til service?

Privatleasing > Hvor og hvornår skal min leasingbil til service?

Hvad med betaling?

Alle serviceeftersyn er inkluderet i prisen. Du skal blot oplyse værkstedet om, at bilen er leaset gennem GoMore og vores samarbejdspartner. Værkstedet skal sende regningen til vores samarbejdspartner (fx ALD eller LeasePlan). Hvis du ikke kan huske vores samarbejdspartners navn, kan værkstedet scanne nummerpladen og se, hvor regningen skal sendes hen.

Hvad er mit ansvar?

Det er dit ansvar som leasingtager at overholde bilens serviceintervaller. Det varierer fra model til model, hvornår en bil skal til service. Det vil enten være ved et bestemt kilometerantal eller en bestemt dato, og det vil altid være den af de to, der kommer først, som afgør hvornår bilen skal til service. Intervallerne er altid registreret digitalt eller angivet i servicehæftet. Findes der ikke et fysisk servicehæfte i bilen, skal du kontakte et autoriseret mærkeværksted og via registreringsnummeret få din bils serviceinterval oplyst. De fleste biler indikerer i instrumentbrættet, når de skal til service. Det er dog ikke alle biler, så det er altid dit ansvar at undersøge om, din bil snart skal til service.

Har du en dieselbil, der kører på AddBlue, er AddBlue ligesom brændstof ikke inkluderet. Du skal give værkstedet besked, hvis du ikke ønsker at få påfyldt AddBlue under service, men selv vil påfylde det på en tankstation.

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler