Kan jeg sælge min brugte bil gennem GoMore?

Privatleasing > Kan jeg sælge min brugte bil gennem GoMore?

Få hjælp til at sælge din bil via GoMore

På GoMore kan du få hjælp til at sælge din bil. Det kan f.eks. være hvis du er på udkig efter en ny eller hvis du allerede har bestilt en og blot venter på, at den bliver leveret. For mange kan det være en længere og besværlig proces at sælge sin brugte bil. I samarbejde med Solgt.com hjælper vi dig med at sælge direkte til en forhandler, så du er sikret den bedste pris. Solgt.com er online platform, der har teamet op med et landsdækkende netværk af Danmarks største autoriserede autoforhandlere, så du nemt og sikkert kan sælge din brugte bil. Når du sælger din bil gennem GoMore og Solgt.com, faciliterer vi salgsprocessen fra start til slut. På den måde slipper du for udgifterne ved at sælge din brugte bil i f.eks. privat handel, såsom annoncering og tid brugt på flere fremvisninger, prøveture og forhandling. Det er nemt og hurtigt at komme i gang og du følger blot disse 3 trin:

  • Beskriv din bil her og modtag din tilbudspris indenfor 24 timer
  • Book tid til gennemgang
  • Få foretaget gennemgangen og modtag garantiprisen

Er det gratis at få vurderet og solgt min bil?

Vælger du at sælge din bil via GoMore og Solgt.com, er det gratis og uforpligtende at få bilen vurderet og solgt. Når du har indtastet bilens nummerplade og kilometerstand mm., modtager du en vurderingspris på mail indenfor 24 timer. Når du modtager dit online tilbud er det ikke bindende, men blot et retvisende tilbud der gælder i 7 dage. Vælger du at gå videre med tilbuddet, booker du blot tid til en gennemgang hos en autoriseret Solgt.com forhandler. Du booker tid gennem det link, du får på mail, da du modtog prisen.

Forhandleren gennemgår din bil kosmetisk og mekanisk. Her kan prisen både justeres en smule op eller ned. Efter gennemgangen får du en garantipris, der er bindende for forhandleren i 7 dage efter tilbuddet er afgivet. Du har altså 7 dage til at overveje om du vil sælge din bil. Går du videre med salget går der maksimalt 3 dage fra handlen er indgået til pengene står på din konto. Både den indledende online vurdering og den fysiske gennemgang med garantipris er helt gratis for dig. Få en gratis vurdering her

Hvilke type biler kan GoMore hjælpe med at sælge?

På GoMore kan vi hjælpe dig med at sælge næsten alle typer biler. Vores krav er, at bilen ikke må være ældre end årgang 2000 og den skal kan kunne køre og ikke er eller tidligere har været totalskadet. Desuden må bilen kun have danske hvide plader og den fulde afgift skal være betalt. Bilen må gerne have skader eller andre defekter. Der vil blive fratrukket en fair pris for eventuelle skader eller defekter. Selvom bilen eksempelvis har skrammer, en lysende motorlampe, defekt kobling eller andre skader, hjælper vi dig gerne.

Er der en restgæld på bilen hjælper vi også gerne med dette. Også hvis det overstiger tilbuddet på bilen. Når bilen gennemgås hos en autoriseret Solgt.com forhandler, kan de hjælpe dig med at få indfriet og modregnet restgælden i bilens pris. Det er vigtigt, at du medbringer en officiel beregning af restgælden fra banken/finansieringsselskabet, når du besøger forhandleren.

Har du en varebil, tidligere taxa, specialkøretøj eller andet som vi ikke laver online vurdering af, så kontakt vores partner Solgt.com og send en forespørgsel.

Hvordan beregnes prisen?

Ved hjælp af en kunstig intelligens, udregner prisrobotten automatisk din bils værdi ud fra data fra landets bilhandlere. Prisen er baseret på, hvad der er købt og solgt af lignende biler de seneste måneder. Derfor afhænger prisen ikke af, hvor i landet du bor, men data fra lignende biler samt det aktuelle marked, hvilket gør at gennemsigtigheden er i top. Enkelte biler vurderes manuelt af Solgt.com vurderingseksperter.

Der tages først højde for bilens reelle stand under gennemgangen hos forhandleren. Det er først, når bilen er gennemgået, at du har en endelige garantipris. Hvis bilen har eftermonteret udstyr, der kan have en værdiforøgende effekt, kan der tilbydes en revurdering. Det kan f.eks. være hvis bilen har fået en ny læderkabine.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du er klar til at sælge din bil, følger du blot nedenstående link for få beregnet en pris på din bil. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte GoMore Leasing på leasing@gomore.dk eller ringe til os på 89 88 99 02.

Få en salgspris indenfor 24 timer her

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler