Har din leasingbil behov for vejhjælp?

Privatleasing > Har din leasingbil behov for vejhjælp?

Har du behov for at kontakte vejhjælp

Når du leaser gennem GoMore har du altid mulighed for at tilkøbe vejhjælp til aftalen, når du bestiller bilen. Vejhjælp inkluderer akut vejhjælp på stedet (starthjælp, oplukning af dør, punktering, nødreparationer, fritrækning og bugsering). Det vil fremgå at dit forsikringscertifikat eller forsikringspolice, hvorvidt du har tilkøbt dette. Er du i tvivl, om du har tilkøbt vejhjælp til din aftale, kan du kontakte GoMore leasing, som kan undersøge dette for dig.

Vejhjælp i DK:

  • ALD: Vejhjælp leveres af Falck, som kan kontaktes døgnet rundt på +45 80240000 eller +45 80244000.

  • Enterprise: Vejhjælp kan kontaktes på tlf. 70701210.

  • First Lease: Vejhjælp (Falck assistance) kan kontaktes på tlf. 70102030 - oplys kundenummer 27777777.

  • LeasePlan: Tryg Vejhjælp kan kontaktes på tlf. 70112000 og Codan's vejhjælp på 36738484. Det er vigtigt af tjekke om bilen er via Codan's eller Tryg's forsikring. Der er to måder hvor du har mulighed for at tjekke hvilken forsikring din leasingbil har. I de forsikringspapirer du fik fremsendt med din leasingkontrakt fremgår dette. Derudover, har du mulighed for at tjekke det ved hjælp af Motorregisteret ved at indtaste din bils nummerplade. Når du herefter søger på bilen skal du trykke på "4. Forsikring" i toppen, hvor der her vil fremgå Tryg eller Codan under "selskab".

Hvis du leaser en ny bil, har langt de fleste mærker og modeller "mobilitetsgaranti" tilknyttet de første 12-24 måneder af bilens levetid. Mobiltetsgarantien er en service, der stilles til rådighed af bilmærket, og dækningen varierer derfor fra mærke til mærke. Du kan læse mere om din bils eventuelle mobilitetsgaranti ved at søge på det pågældende bilmærke og ordet "assistance" og undersøge om du kan få hjælp herigennem.

NB: Hvis din bil har GoMore Nøglefri teknologi installeret, skal du huske at låse bilen op i appen for at slå startspærren fra, inden vejhjælp tilkaldes.

Vejhjælp i udlandet:

Når du leaser gennem GoMore, har du kaskoforsikring inkluderet i din aftale. Når du har kaskoforsikring på din bil, er du også altid garanteret vejhjælp i udlandet.

Det er SOS, der hjælper dig i udlandet, hvis du bliver syg, får problemer med leasingbilen eller kommer ud for et færdselsuheld. SOS: +45 70 10 50 52.

Vi anbefaler, at du downloader SOS app'en til din smartphone. App'en indeholder bl.a. en gps-funktion, som muliggør, at SOS kan finde din geografiske placering i tilfælde af, at du har et nedbrud med bilen i udlandet.

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler