Hvordan er jeg forsikret med GoMore Leasing?

Privatleasing > Hvordan er jeg forsikret med GoMore Leasing?

Skal jeg selv sørge for noget?

Vi gør det nemt for dig, når du leaser hos os. Forsikringen til din bil tegnes automatisk, når du indgår en leasingaftale gennem GoMore. Du betaler ikke ekstra, hvis du ikke er elitebilist, og du skal ikke dokumentere tidligere skadefri kørsel.

Hvad dækker forsikringen?

Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring, hvilket betyder, at den dækker skader på egen bil samt skader forvoldt på andre personer eller andres ejendom.

Vi gør det nemt for dig, så forsikringen til din bil tegnes automatisk, når du indgår en leasingaftale gennem GoMore. Du betaler ikke ekstra, hvis du ikke er elitebilist, og du skal ikke dokumentere tidligere skadefri kørsel. Vi sender gerne et eksempel på forsikringsbetingelserne. Skriv til os på leasing@gomore.dk, hvis du har spørgsmål eller vil have tilsendt et eksempel på forsikringspolicen.

Kan jeg se et eksempel på forsikringsbetingelserne?

Vi sender gerne et eksempel på forsikringsbetingelserne. Skriv til os på leasing@gomore.dk og få tilsendt forsikringspolicen.

Har du spørgsmål til forsikring og dækning, er du altid velkommen til at skrive til os.

Hvordan er jeg dækket, hvis jeg udlejer min bil på GoMore?

Når bilen lejes ud på GoMore, er bilen dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg. Eventuelle skader under udlejning påvirker ikke din leasingforsikring, men dækkes af vores særlige udlejningsforsikring.

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler