Når du skal leje en bil i Odense, er det billigst og nemmest, når du lejer den gennem GoMore af mennesker nær dig. Der er hver dag hundredevis af gode odenseanere, der lejer deres private bil ud på GoMore. Så der er altid en bil tæt på dig. Når vi deles om bilerne er det billigere for dig og bedre for planeten. Det giver mening. Uanset hvilket formål du lejer bil med, er der en bil, der passer til dit behov. Du kan leje bil til en weekendtur til København eller en udflugt til Ærø, en varevogn til turen i IKEA eller en god familiebil til hverdagsbrug. Det er nemt at booke en GoMore lejebil. Du skal blot sende en lejeanmodning på den bil, du ønsker at leje i appen eller på hjemmesiden. Når ejeren accepterer, er du klar til at køre på eventyr på de fynske landeveje.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere