Når du skal leje bil på Frederiksberg, er det nemmest og billigst at leje af mennesker i nabolaget. Der er altid GoMore lejebiler nær dig. Uanset hvad du skal og hvor du skal hen, kan du finde en bil, der passer til dit behov. Der er varevogne til IKEA-ture, Teslaer til sjove eftermiddage, minibusser til bilferier og helt almindelige biler til hverdagsbehovet. Når vi deler bil med mennesker nær os, får vi mere ud af bilerne og hinanden. Samtidig passer vi lidt bedre på planeten.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere