Biludlejning i Kolding mellem private er den billigste måde at leje biler. Og du kan garanteret finde en bil til leje lige i nærheden som passer præcis til dit behov, uanset om du har brug for en kompakt bil til bykørsel eller en weekendtur, en luksusbil eller en varevogn til flytning eller store indkøbsture. Du kan nemt booke en lejebil på din computer eller i vores app til privat biludlejning. Og der er altid rabat hvis du lejer i længere perioder, f.eks. hvis du har brug for en lejebil til ferien.

Lej bil ved Kolding Station

På parkeringspladsen ved Kolding Station holder 2 GoMore-biler, som du kan leje, som du normalt lejer bil på GoMore. Det er lavet som et samarbejde med DSB, hvor det skal gøre det nemt, grønt og bekvemt for dig at nå hoveddøren på din slutdestination. Kommer du eksempelvis med toget til Kolding Station, kan du booke bilen og køre afsted. Du bestemmer, hvor lang tid du skal bruge den - du skal bare aflevere den tilbage til samme sted. Måske når du skal retur med toget igen.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere