Billeje Barcelona på GoMore

Er du på vej til Barcelona, eller har du planer om det i den nærmeste fremtid? Barcelona er en fantastisk by i det spanske, og det er bestemt en oplevelse værd. Har du lyst til at besøge landet omkring Barcelona eller undslippe byens trummerum, så kan du leje den bil på GoMore, der passer til dit behov. Måske en lille bybil, der er nem at få ind og ud af byen, en stationcar med plads til kuffertere og hele familien eller måske en autocamper til et par overnatninger i naturen. Se alle biler i Barcelona. De fleste udlejes af helt almindelige mennesker, der har lyst til at dele deres bil med dig, når de ikke bruger den.

Lej bil Barcelona med forsikring og uden depositum

Når du lejer en bil gennem GoMore, skal du ikke stå i kø i lufthavnen for at få din bil. Du mødes direkte med ejeren af bilen. Lejen altid inkluderet forsikring, og du kan også reducere din selvrisiko. Du skal på samme måde ikke betale et depositum på forhånd. Der er et antal km inkluderet i din leje, og skal du køre langt og længere end det, så kan du altid tilføje ekstra kilometer.

Biludlejning Barcelona - timer, en dag eller flere uger

Det er helt op til dig, hvor længe du vil leje en bil i Barcelona. Måske du vil undslippe byen en enkelt dag og tage på eventyr, måske du har brug for bil i en forlænget weekend eller måske en uge eller to i forbindelse med en længere ferie. Det hele kan lade sig gøre. Du skal simpelthen bare finde den bil, du vil leje og anmode om det. Finder du en bil med kvikbooking, skal du ikke engang vente på svar fra ejeren. Er den fri i kalenderen, er du sikret en bil med det samme.

Få bilen leveret til lufthavnen eller hotellet

Når det kommer til billeje Barcelona, så kan du filtrere efter biler med levering. Du vælger en lokation og filtrerer efter biler, der kan leveres. Herefter får du et overblik med alle de biler, der kan leveres til din lokation. Det kunne eksempelvis være, at du har brug for en bil direkte fra lufthavnen, og det aftaler du bare med ejeren. Måske du bor på hotel og vil have bilen leveret dertil. Det kan du også. Det er nem og bekvem biludlejning.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere