Billeje Malaga via GoMore

Uanset om du skal på ferie i Malaga eller skal til byen af andre årsager, så kan det være rart at have en bil, så du nemt kan komme rundt. Specielt hvis du gerne vil opleve alt, hvad byen har at byde på. Du er formentlig endt på denne side, fordi du leder efter leje af bil Malaga. På GoMore kan du leje bil af privatpersoner, lokale, der meget gerne vil dele deres egen bil med dig. Når de ikke selv bruger den. Dansk biludlejning med lokale ejere fra lokalområdet.

Billig biludlejning Malaga - med forsikring

GoMore har nogle af de bedste priser, når det kommer til billeje Malaga. Når du booker en bil på GoMore, kan du vælge at filtrere efter forskellige features som fx levering. Lejebiler med levering kan fx leveres til lufthavnen, dit hotel eller hvor du ellers har brug for den. Du kan også vælge biler med GoMore Nøglefri. En nøglefri bil kan åbnes og låses med GoMore-appen, og du behøver derfor ikke mødes med udlejer. Vælger du en bil med et kvikbooking-ikon, kan du booke den med det samme, hvis den er ledig i kalenderen. Der skal det ikke godkendes af ejeren først. Gå på opdagelse i alle lejebiler Malaga. De er alle med forsikring under alle udlejninger.

Lej bil til ferien i Malaga

Måske du skal holde sommerferie i Malaga eller måske en efterårsferie eller forårstur? Vi har bilen til dig. Uanset om du er på udkig efter en stationcar med plads til børn og kufferter eller en bybil til dig og din partner. På GoMore finder du et stort udvalg af forskellige biler, så du nemt kan finde den, der passer dit behov bedst.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere