Leje af autocamper

På GoMore kan du leje lige præcis den autocamper, du er på udkig efter. Måske du skal på ferie sydpå eller nordpå i en autocamper, måske du overvejer selv at købe en og vil prøve at leje en autocamper først, måske du vil bruge ferien på at køre Danmark tynd og sove i bilen undervejs. Der er mange muligheder, og der er mange eventyr, der venter forude. At leje en autocamper og køre ud i verden er altid en god ide.

Privat udlejning af autocamper

Når du lejer biler på GoMore, lejer du biler af privatpersoner, der gerne vil dele deres bil med dig. Det vil sige, at den autocamper du vælger højst sandsynligt er, ligesom ejeren selv vil have det. I orden og klar til brug.

Har du selv en autocamper, som du overvejer at leje ud, kan du gøre det på GoMore. Du kan leje den ud de uger af året, hvor du ikke bruger den. Det vil sige, at du kan tjene penge på din autocamper, når den alligevel står stille.

Lej en autocamper i Danmark

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til leje af autocamper. Du kan leje de større autocampere med plads til flere mennesker eller de mindre med tagtelt og plads til to. Det er ikke alle steder i Danmark, hvor der er en autocamper i nærheden, men nogle autocampere kan leveres, hvis det passer dig, og du er indenfor den gældende leveringsradius. Det vil sige, at er du i København, Århus eller lignende større byer, så er der nok ikke langt til en autocamper. Og ellers kan du undersøge mulighederne for levering.

Hvad koster det at leje en autocamper?

Prisen på at leje en autocamper afhænger meget af sæson og selve camperen. Om sommeren og i ferier er prisen på autocampere højere, hvor den er lavere i lavsæsonen. Prisen kan være alt fra 800 til 2000 kr. eller højere om dagen, men det afhænger igen af typen på bilen og tid på året.

Hvis du vil leje en autocamper til din sommerferie, så vil vi anbefale dig at booke i god tid. Autocampere på GoMore er nemlig meget populære og ofte booket i sommermånederne.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere