Lej en lokal bil i Alicante

Alicante er en skøn by i det sydøstlige Spanien ved Valencia. Og det er en populær destination for sommerferien eller forlængede solbeskinnede weekender henover foråret og efteråret. Skal du til Alicante, anbefaler vi dig at leje en bil, hvis du vil komme nemt rundt og måske også ud at se noget, der ligger lidt udenfor centrum. Der er nemlig mange gode oplevelser omkring Alicante. Er du på udkig efter billeje Alicante, er GoMore det oplagte valg. Her kan du leje en bil af søde lokale folk, der lejer deres egen bil ud, når de ikke bruger den selv.

Stort udvalg: Stationcar, bybil, autocamper

Når du vil leje en bil på GoMore, kan du gå ind under biludlejning og søge på Alicante. Her finder du et stort udvalg af biler, alt fra små bybiler, større stationcar til hele familien eller autocampere til længere ture. Du kan søge efter ekstraudstyr, hvis du eksempelvis vil have plads til et kæledyr, barnesæder til små børn og meget mere. Du kan vælge store biler, hvis I har meget bagage med eller små biler, hvis I gerne vil komme nemt rundt i byen. Du skal ikke betale depositum, og du får en direkte kontakt til ejeren, så du altid kan stille ham spørgsmål.

Biludlejning Alicante - med forsikring og levering

Når du lejer en bil på GoMore, er din leje altid inkl. forsikring. Det vil sige, at skulle der ske noget undervejs, så er du altid dækket. Du kan derudover søge efter biler med levering. Det vil sige, at flyver du til lufthavnen i Alicante, så kan du vælge at få bilen leveret dertil, når du kommer ud af ankomsthallen. Har du brug for, at bilen kommer til dit hotel, kan du også vælge levering hertil. Billeje Alicante på GoMore kan være alt fra en eller flere timer, til dage og uger. Det er helt op til dig. Skal du selv ud og finde din GoMore bil, og vil du gerne gøre det så nemt for dig selv som muligt, så kan du vælge at filtrere efter nøglefrie biler. De kan nemlig nemt åbnes og låses med app'en, og du behøver derfor ikke mødes med bilens ejer.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere