Billeje mellem private er den billigste måde at leje bil. Du kan altid finde en bil nær dig. GoMore har lejebiler til ethvert formål, hvad end du har brug for en varevogn eller kassevogn til flytningen. Eller en kompakt bil til nemt at komme gennem Århus små gader. Eller en Tesla til et vigtigt møde. Skal du på bilferie med venner, kan du også leje en minibus. Længden på lejen er fleksibel efter dit behov. Du kan leje bil for en dag eller for flere uge. Hvis du lejer i længere perioder, f.eks. til en ferie, er der altid rabat.

Spørgsmål og svar

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation, sygesikringskort/pas og NemID/MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere