Biludlejning Holbæk

Befinder du dig i Holbæk, eller skal du til Holbæk og har brug for en bil, så kan du finde den på GoMore. Du går ind på biludlejning og søger på din lokation. Derefter kan du filtrere efter den type bil, du har brug for. Måske er det en varevogn til flytning, en bybil til nemt at komme rundt i byen eller måske en større stationcar til hele familien eller vennerne. Du kan også filtrere efter biler med levering, eller biler der kan kvikbookes - altså bookes med det samme, når du har behovet.

Lej bil Holbæk

Når du lejer bil på GoMore, lejer du bil af helt almindelige mennesker, der bare gerne vil dele deres bil med dig. Det gælder også ved biludlejning Holbæk. Bilens ejer kan tjene lidt penge, og du kan låne en bil nemt og billigt. Måske du kommer fra stationen og har brug for transport videre derfra, eller måske du skal ud af Holbæk og retur af andre årsager. Sorter efter den billigste bil, den nærmeste bil eller noget helt tredje, der passer dig bedst.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere