Billeje København

Når du skal leje bil i København, er det billigst at leje bil af mennesker i dit nabolag. Det er også nemmere, da der altid er biler tæt på dig. GoMore har lejebiler i hele København til alle behov. Hvad end du har brug for en varebil, transporter eller kassevogn til flytningen. Eller en kompakt bil til nemt at komme gennem Københavns tætte trafik. Eller en Tesla til en særlig anledning. Du bestemmer selv, hvor længe, du gerne vil leje bilen. Hvis du lejer i længere perioder, f.eks. til en ferie, er der altid rabat.

Biludlejning København - nemt og til en god pris

Når du lejer en bil på GoMore, får du noget af det billigste billeje i København. Uanset om det er for et par timer, en hel dag eller flere dage kan du leje en bil billigt. Ved hjælp af GoMore-appen kan du nemt booke den bil, du vil leje. Mange af bilerne er nøglefrie, hvilket betyder, at du ikke skal mødes med ejeren men i stedet kan åbne og låse bilen med din app på telefonen. Derudover har mange biler også kvikbooking, så du kan finde og afhente en bil hurtigt, og når du har brug for det.

Hvilke biler kan jeg leje i København?

På GoMore er der et bredt udvalg af biler til forskellige situationer. Måske du har brug for en bil ved Københavns lufthavn, måske du har brug for en varevogn til at flytte dine ting fra et sted til et andet eller til at hente ting i Ikea. Du kan leje stationcar til hele familien til en weekendtur i sommerhus eller en campingvogn/autocamper til en køreferie sydpå. Skal du bare være i byen, kan du leje en lille bybil, der let kører gennem byens trafik. Du kan leje benzinbiler, men du kan også leje hybridbil eller elbil. Måske du bare skal leje bil for en dag i København og måske du skal leje bil i en forlænget weekend, en uge eller et par timer.

Hvor kan jeg leje bil i København?

Du kan leje bil alle steder i København. Bilerne er oftest ejet af privatpersoner, så de holder på gaderne rundt omkring i byen. Du kan leje bil på Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg, Amager, Valby, Nørrebro og alle andre bydele i og omkring byen. Er du ved stranden eller vandet, kan du finde en bil i nærheden, og vil du lege turist i egen by, er der mange små biler at vælge imellem.

Lej en bil af københavnerne

Når du lejer en bil på GoMore, lejer du bil af københavnerne. Det er det specielle ved at leje en bil på GoMore. Derfor kalder vi det privat billeje København og delebil i København. På GoMore kan alle nemlig dele deres egen bil med folk i nærheden, der har brug for bil. Det betyder, at du måske lejer bil af en, der bor længere nede af vejen eller ovre på den anden side af gaden.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere