Når du skal leje en bil i København, er det billigst at leje bil af mennesker i dit nabolag. Det er også nemmere, da der altid er biler tæt på dig. GoMore har lejebiler i hele København til alle behov. Hvad end du har brug for en varebil, transporter eller kassevogn til flytningen. Eller en kompakt bil til nemt at komme gennem Københavns tætte trafik. Eller en Tesla til en særlig anledning. Du bestemmer selv, hvor længe, du gerne vil leje bilen. Hvis du lejer i længere perioder, f.eks. til en ferie, er der altid rabat.

Spørgsmål og svar

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation, sygesikringskort/pas og NemID/MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere